Carlo’s Bakery “Cake Boss” i New York

Kjøp billetter nå
Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ i New York

«Cake Boss» Buddy Valastro er best kjent fra den populære TV-serien på TLC. Serien handler om Carlo’s Bakery, men han har blitt et familiært navn i mange husholdninger i New York. Mange ivrige fans tar turen fra New York til New Jersey for å besøke det berømte bakeriet. The Cake Boss har også Carlo’s Bake Shop i New York, i midten av Manhattan, så du trenger ikke å forlate byen for å kunne smake på disse herlige godbitene.

Contents

Carlo’s Bake Shop i New York

Takket være kjempesuksessen til TLCs TV-serie, «Cake Boss», og populære Carlo’s Bakery, åpnet Buddy Valastro opp Carlo’s Bake Shop på Manhattan. Her selger de Carlo’s Bakery-spesialiteter i tillegg til kaffe og te. Besøk den nye Carlo’s New York Bake Shop på Times Square.

Hvordan komme seg til Carlo’s Bake Shop

Du finner Carlo’s Bake Shop på Times Square. Bakeriet har en sentral beliggenhet og er enkel å nå med subwayen, fra stasjonen Times Square & 42nd Street, hvor en rekke linjer stopper.

Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ i New York - Carlo's Bake Shop Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ i New York - Bakeriet

Carlo’s Bake Shop-spesialiteter

En av spesialitetene deres er definitivt cannoli. Dette er et typisk italiensk bakverk som er laget av en opprullet fritert kake med kremfyll inni. «Lobster Tail» er en annen godsak som du også burde prøve. Dette likner på cannoli, men den er er formet som halen til en hummer. Lobster Tail er Buddys egen favoritt, så du kan være sikker på at den er herlig! Det finnes også mange andre kjeks, kaker og bakst som er til salgs. Det er nok av fristelser å velge mellom.

Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ i New York - Interiør Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ i New York - Kaker

Carlo’s Bakery

Det originale Carlo’s Bakery er et lite bakeri som ligger i Hoboken, New Jersey. Bakeriet har vært i drift siden 1910, og det ble overtatt av den amerikansk-italienske Valastro familien i 1964. Carlo’s Bakery eren familiebedrift hvor hele Valastro famillien jobber, og firmaet ledes av fjerde generasjons konditoren, Buddy Valastro.

Cake Boss

Carlo’s Bakery har blitt brukt til reality TV-serien «Cake Boss» på kanalen TLC siden 2009. I TV-serien kan du se hvordan Buddy, sammen med sine fire søstre og tre svigerbrødre, driver bakeriet. I hver episode baker Buddy og resten av teamet helt utrolige kaker til bryllup og andre spesielle anledninger. Jeg snakker ikke om cannoli; jeg snakker om fantastiske kreasjoner av kaker som kan være mange meter høye og inkludere elementer som beveger seg. Da jeg giftet meg bestilte vi også bryllupskaken vår fra «the one and only» Cake Boss. Resultatet ble som forventet, og viktigst av alt: kaken var utrolig god!

Bakeriet i Hoboken har blitt til en turistattraksjon takket være TV-serien til TLC. I tillegg til vakre kaker lages det også andre godsaker her, slik som italienske bakverk, cupcakes og kjeks.

Hvordan komme seg til Carlo’s Bakery

Carlo’s Bakery ligger i Hoboken, New Jersey, på den andre siden av Hudson-elven. Bakeriet kan nåes ved å benytte seg av PATH-toget eller buss fra Manhattan. Direktetoget PATH-train til Hoboken, New Jersey, går fra 33rd Street. Du kan komme deg til denne stasjonen ved å dra til subwaystasjonen 34th St – Herald Square og gå derfra (omtrent ett minutt). Gå av på siste stasjon, «Hoboken», og gå bort til bakeriet (omtrent tre minutter).

Buss 126 til Hoboken-PATH går fra Port Authority Bus Terminal (42nd Street & 8th Avenue). Gå av på stoppestedet «Washington Street – Newark Street» og gå til bakeriet (omtrent ett minutt). NJ Transit bussen tar rundt 20-30 minutter.

New Jersey Tour med besøk til Carlo’s Bakery

Vil du besøke Carlo’s Bake Shop og kombinere det med et par andre New Jersey-attraksjoner? Da bør du bestille denne turen! Bussen går fra Manhattan til New Jersey og stoppene inkluderer, blant annet, Carlo’s Bakery (hvor du har tid til å nye noen av Buddy sine skaperverk) og Empty Sky Memorial som har en vakker utsikt over New Yorks skyline.

Bestill New Jersey Tour med besøk til Carlo’s Bakery her

Tips: En annen kjent italiensk-amerikaner i New Jersey, selv om den er fiktiv, er selvfølgelig Tony Soprano. Hvis du er en fan av serien, er The Sopranos Tour en morsom måte å se flere kjente steder i New Jersey.

Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ i New York - Min byllupskake Carlo’s Bakery ‘Cake Boss’ i New York - Kaker

 

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt