Billige hotell i New York

Billige hotell i New York

Er det billige hotell i New York? Ja, det er rimelige hotell i New York, men du får det du betaler for. Hotellprisene i New York avhenger av beliggenhet, tidspunkt for bestilling, samt sesong. Det er sjeldent man finner et fint hotell til en god pris, men det er ikke umulig.

Begrepet «billig» er relativt, spesielt når det kommer til New York. En billig rompris i New York kan oppfattes som dyrt i andre byer. The Big Apple har ikke en høy- eller lavsesong, da det er en av de mest besøkte byene i verden. Prisene er vanligvis lavere i februar og mars, men vær alltid på utkikk etter tilbud fra nettsider som Booking.com.

Billig hotell på Manhattan

Jeg anbefaler alltid å bo på Manhattan, spesielt hvis det er din første tur til New York. Her vil du være i nærheten av mange kjente attraksjoner, og du kan enkelt ta byens subway eller ta en drosje, og du er i hjertet av New York.

Pod hotellene

Pod hotellene på Manhattan har supre beliggenheter i byen. Du er i nærheten av store severdigheter som Times Square, Empire State Building og Central Park. Hotellrommene er ikke veldig store men de tilbyr alt du trenger. I baren på Pod hotellene kan du avslutte dagen i New York med en drink.

Bestill rom på Pod 39 her
Bestill rom på Pod 51 her
Bestill rom på Pod Times Square her
Bestill rom på Pod Brooklyn her

Billige hotell i New York - Pod 51

MOXY NYC

MOXY NYC har flere hotell spredd rundt på Manhattan. Disse overnattingsstedene i New York tilbyr rom for både to og fire personer. Dette gjør MOXY NYC til et supert hotell for gruppereiser til New York, men også for personer som ikke har noe imot å bo på kompakte rom. MOXY NYC-hotellene ligger i nærheten av mange kjente landemerker, som for eksempel One World Trade Center og Flatiron Building. Hotellene har restauranter, bar, og treningsrom. I tillegg til fasilitetene som flere hoteller har, har MOXY NYC en frisør, og det er til og med en tatovør på noen hoteller.

Bestill rom på MOXY NYC Times Square her
Bestill rom på MOXY NYC Lower East Side her

Bestill rom på MOXY NYC East Village her
Bestill rom på MOXY NYC Chelsea her
Bestill rom på MOXY NYC Downtown her

Billige hotell i New York - Moxy Times Square

Hotel Five44

Hotel Five44 er et lite men komfortabelt hotell på Midtown Manhattan. Hotellet tilbyr rom til en god verdi, spredt over 4 etasjer. Det er ingen heis her. Men etter New York-standarden er rommene store, og det er til og med en kjøkkenkrok. Hotel Five44 ligger i Hell’s Kitchen, et trygt nabolag med mange barer og restauranter, og bare noen få minutters gange fra Times Square.

Bestill rom på Hotel Five44 her

Night Hotel Broadway

Night Hotel Broadway ligger på Upper West Side, i nærheten av Central Park. I tillegg til å ligge i nærheten av Central Park er hotellet også kun to subway-stopp fra American Museum of Natural History. Rommene, inkludert rom for fire personer, er komfortable og er romslig innredet.

Bestill rom på Night Hotel Broadway her

The Hotel at Fifth Avenue

The Hotel at Fifth Avenue ligger i de vakre bygningen i en av de dyreste handlegatene i verden. Hotellet tilbyr rom med klassiske møbler og innredning. Det er et treningsstudio og et business center som er åpent 24 timer i døgnet. The Hotel at Fifth Avenue ligger bare fire minutters gange fra Empire State Building.

Bestill rom på The Hotel at Fifth Avenue her

Erics tips: «Hvis du er ute etter et billig alternativ, kan du også bestille et hostel i New York. Det finnes flere alternativer både på og utenfor Manhattan. Du kan for eksempel sove i en pod, eller gå ut og treffe nye mennesker. Hostel er ofte rimeligere enn hotellrom.»

Billig hotell i Long Island City, Queens

Et godt valg for de som ønsker å spare penger, men ikke ønsker å ofre komfort, er å bo i Long Island City, Queens. Dette området er stadig i endring og blir mer og mer populært. Som et resultat av dette, er dette et nabolag med mange oppstartsselskaper og kunstgallerier. Det beste alternativet er å finne overnatting i nærheten av en subway-stasjon, slik at du kan være på Manhattan innen 15 minutter.

Sonder The Dutch

Et veldig hyggelig og rimelig hotell i Long Island City er Sonder The Dutch. Det ligger en subway-stasjon innen fem minutters gange fra hotellet, og herfra er det kun ett stopp til du er på Manhattan. Hvis du er heldig får du et rom med byutsikt, eller så kan du besøke rooftop-baren for å nyte utsikten over Manhattan.

Bestill rom på Sonder The Dutch her

TownePlace Suites by Marriott

TownePlace Suites by Marriott er at annet rimelig hotell i nærheten av subwayen. Hotellet er kun en 5 minutters gange fra 21 St-Queensbridge subway-stasjonen, som tar der direkte til Manhattan. Alle rommene har en kjøkkenkrok. Du kan bestille rom med utsikt over Manhattans skyline.

Bestill rom på TownePlace Suites by Marriott her

Wyndham Garden Long Island City

Wyndham Garden Long Island City i Long Island City tilbyr god verdi for pengene og ligger i nærheten av en subway-stasjon. Fra denne stasjonen tar det 15 minutter inn til Manhattan. Innredningen på rommene er varm og hyggelig.

Bestill rom på Wyndham Garden Long Island City her

LIC Hotel

LIC Hotel i Long Island City er kun en tre minutters gåtur fra subwayen som tar deg til Central Park på kun tyve minutter. Du kan nyte utsikten over byen fra takterrassen til hotellet. Rommene er rene og komfortable. Du kan også bruke hotellets treningsrom.

Bestill rom på Holiday Inn – LIC her

Billige hotell i New York - Hotell i Long Island City

Nesva Hotel

Nesva Hotel ligger ikke bare i nærheten av en subway-stasjon, men tre stykker! Rommene, som også er tilgjengelige for familier er kompakte, moderne og rene. Rom fra fjerde etasje har en utsikt over New Yorks skyline. Det er også mulig med frokost på hotellet.

Bestill rom på Nesva Hotel her

Feather factory Hotel

The Feather Factory er et lite og ryddig hotell som har alt du trenger. Det er to subway-stasjoner i nærheten. Fra frokostområdet kan du nyte utsikten over Manhattan.

Bestill rom på Feather Factory Hotel her

Billige hotell i Brooklyn

Brooklyn er en trendy bydel i New York og det er lenge siden det har vært rimelig her. Hver dag vokser populariteten, og det er et stort utvalg av butikker, restauranter og kunstgallerier. Bydelen Brooklyn er veldig stor, og det kan ta lang tid å reise til Manhattan, avhengig av hvor i Brooklyn du bor. Her er noen forslag til hoteller i Brooklyn:

Quality Inn near Sunset Park

Quality Inn near Sunset Park er et veldig enkelt og rimelig hotell med beliggenhet i en travel gate i Brooklyn. Hotellet ligger en fem minutters spasertur fra subwayen og kun to kvartal unna Sunset Park, en koselig plass å spasere på dagtid. Rommene er standard og har veldig enkel innredning. Noen av rommene er egnet for fire personer.

Bestill rom på Quality Inn her

Aloft Brooklyn

Aloft Brooklyn hotel er ikke bare i nærheten av subwayen, men også kun en ti minutters spasertur fra Brooklyn Bridge. Det er et litt mer elegant hotell enn resten av alternativene som er oppført. Det er en restaurant for middag, en takterrasse, et innendørsbasseng og et treningsstudio.

Bestill rom på Aloft Brooklyn her

Billige hotell i New York - Hotell i Brooklyn

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt