Brunsj i New York

Kjøp billetter nå
Brunsj i New York

Brunsj i New York er en typisk helgeaktivitet for newyorkere. NYC brunsj inkluderer mimosaer og selvsagt, snacks. Fra pannekaker til avokado-toast, brunsj har alt. Under turen din til New York er det veldig moro å gå ut for brunsj i helgene.

Hva innebærer brunsj?

Det er vanlig å gå ut for brunsj i New York. Newyorkere samles med venner og/eller spiser og drikker bakrusen bort. Brunsj er en kombinasjon av frokost og lunsj, derav navnet Brunsj. Brunsj starter vanligvis etter kl 12:00. Dette er også det tidspunktet det er lov å servere alkohol i New York. Brunsj serveres vanligvis til kl 16:00. Et godt kjent begrep er «Bottomless Brunch». Dette betyr at det er ubegrenset forsyning med mimosaer, eller annen drikke. Servitørene vil sørge for at glasset ditt aldri er tomt. Fra avslappede brunsjer til sprø drag-brunsjer, New York har alt.

Brunsj i New York

Det er flere brunsjsteder i New York. Noen har et tema, som for eksempel drag-brunsj. Andre er klassiske eller med livemusikk. Fantastisk moro å ha med venner eller din kjære. Fordi det er veldig populært med brunsj i NYC, er det smart å bestille brunsj på forhånd.

Se alle alternativene for brunsj i New York her

Erics tips: Min erfaring er at det er vanskelig å finne en plass å ta brunsjen hvis du ikke har gjort noen reservasjon. Bestill derfor alltid bord på forhånd. Hvis ikke burde du forvente å vente lenge før du får et bord.

Brunsj på vannet

Du kan også ta brunsjen på vannet. Tilbring en lørdag eller søndag ettermiddag mens du nyter mimosaer, typiske brunsj retter og selvsagt, utsikt over skylinen. Cruise med brunsj i New York er morsomt å gjøre med venner og det er en super stemning ombord. Underveis blir du servert 3-retters brunsj mens du nyter musikken.

Ønsker du å nyte en mimosa eller et glass prosecco mens du nyter utsikten over Manhattans skyline fra en seilbåt. Dette helgeseiling med brunsj, et klassisk skip fra 1929 seiler på vannet i New York. Se Frihetsgudinnen, Ellis Island og Brooklyn Bridge på nært hold mens du nyter en brunsj-buffet med muffins, bagels og andre godbiter.

Guidet tur til Gospel inkludert brunsj

Når du er med på Gospel Tour i New York vil du ikke bare oppleve gospelmusikk og atmosfæren, men også brunsj med Soul Food. Under turen besøker du en kirke i Harlem hvor du deltar på en tradisjonell søndagsgudstjeneste. Etter du har besøkt kirken vil du nyte brunsj på en lokal restaurant.

Bestill Harlem Gospel Tour inkludert brunsj her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt