Disney Store på Times Square

Disney Store Times Square

Disney Store på Times Square er Disneys lekebutikk i New York. Her finner du de peneste Elsa-kjolene, Toy Story-figurer og Oppdrag Nemo-spill. Selvsagt kan du også finne spin-off-produkter fra de siste Disneyfilmene. Butikken på Times Square er Disneys flaggskipbutikk i New York. Ikke bare er det et flott sted å handle sammen med barna, men de har virkelig gjort alt de kan for det imponerende interiøret. Barn og voksne kommer begge til å bli mektig imponert bare ved synet av det.

Disneyleker i New York

Med to etasjer er Disney Store på Times Square stappfull av dukker, dvder, klær og andre Disneyprodukter. Her kan du finne absolutt alt fra dine favorittfilmer fra Disney: fra Frost til Peter Pan, fra Wall-E til Løvenes Konge. Overalt hvor du ser er veggene fulle av Disneyleker og andre salgsvarer! I andre etasje finner du til og med et prinsesseslott som garantert vil imponere de aller minste. For de actionglade barna myldrer det av skatter i denne fargerike butikken. Hva med biler fra filmen med samme navn og en hel avdeling dedikert til Marvel Comics? Butikkens ansatte er superentusiastiske og oppmuntrer ofte til Disney-allsang; det er bare å synge høyt! Vil du shoppe mer etter et besøk i Disney Store, kan du stikke innom den nærliggende M&M’s Store.

Disney Store Times Square - Prinsesseslott Disney Store Times Square - Kopper

Erics tips:Disney Store på Times Square er ikke enorm, men definitivt verd et besøk hvis du er i nærheten, og særlig med barn. Her finner du noe for ethvert budsjett. Selv om du ikke vil bruke så mye, kan du fremdeles få med deg hjem en fin Disneysuvenir!

I tillegg til Disney Store finnes det en rekke andre lekebutikker i New York som er verdt et besøk.

 

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt