Disney Store på Times Square

Disney Store Times Square

Disney Store på Times Square er Disneys lekebutikk i New York. Her finner du de peneste Elsa-kjolene, Toy Story-figurer og Oppdrag Nemo-spill. Selvsagt kan du også finne spin-off-produkter fra de siste Disneyfilmene. Butikken på Times Square er Disneys flaggskipbutikk i New York. Ikke bare er det et flott sted å handle sammen med barna, men de har virkelig gjort alt de kan for det imponerende interiøret. Barn og voksne kommer begge til å bli mektig imponert bare ved synet av det.

Disneyleker i New York

Med to etasjer er Disney Store på Times Square stappfull av dukker, dvder, klær og andre Disneyprodukter. Her kan du finne absolutt alt fra dine favorittfilmer fra Disney: fra Frost til Peter Pan, fra Wall-E til Løvenes Konge. Overalt hvor du ser er veggene fulle av Disneyleker og andre salgsvarer! I andre etasje finner du til og med et prinsesseslott som garantert vil imponere de aller minste. For de actionglade barna myldrer det av skatter i denne fargerike butikken. Hva med biler fra filmen med samme navn og en hel avdeling dedikert til Marvel Comics? Butikkens ansatte er superentusiastiske og oppmuntrer ofte til Disney-allsang; det er bare å synge høyt! Vil du shoppe mer etter et besøk i Disney Store, kan du stikke innom den nærliggende M&M’s Store.

Erics tips: Disney Store på Times Square er ikke enorm, men definitivt verd et besøk hvis du er i nærheten, og særlig med barn. Her finner du noe for ethvert budsjett. Selv om du ikke vil bruke så mye, kan du fremdeles få med deg hjem en fin Disneysuvenir!

Disney Store Times Square - Prinsesseslott Disney Store Times Square - Kopper

 

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter