Gansevoort Peninsula i New York

Gansevoort Peninsula i New York

Gansevoort Peninsula i New York er en park på Hudson River. Det er en del av Hudson River Park og er en grønn oase hvor folk kan slappe av og roe ned. Denne plasseringen, hvor Pier 53 en gang lå, er nå et sted for trening, gåturer eller får å slå seg ned og slappe av på det som blir Manhattans første strand. Du finner Gansevoort Peninsula Park i nærheten av Whitney Museum.

Contents

Gansevoort Peninsula i New York

Gansevoort Peninsula ligger rett ved Whitney Museum i Meatpacking District. Denne økologiske parken gir tilgang til vannet i Hudson River via en strand og har en stor idrettsplass, treningsutstyr som alle kan bruke, samt en hundepark der newyorkere kan la sine firbente venner leke. Gansevoort Peninsula har også hager for å slappe av og unnslippe byens kjas og mas.

Strand i New York

Gansevoort Peninsula huser Manhattans første offentlige strand. Den er gratis å besøke, men det er ikke tillatt å svømme på grunn av dårlig vannkvalitet. Denne nye stranden på Manhattan har flere sandområder hvor du kan sole deg og nyte den flotte utsikten over Downtown Manhattan. Fra nordsiden av Gansevoort Peninsula ser ut mot Little Island.

Gansevoort Peninsula i New York - Park Gansevoort Peninsula i New York - Strand

Day’s End av David Hammons

I elva langs strandkanten ser du en del av det offentlige kunsverket ved navnet Day’s End. David Hammons’ verk former omrisset av et gammelt varehus på Pier 52. Dette ble donert til Hudson River Park av Whitney Museum of American Art.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt