STENGT – Gray Line Hop-On-Hop-Off-Bus i New York

Kjøp billetter nå
Gray Line Hop-on-hop-off-buss i New York

De røde bussene til Gray Line Hop On Hop Off Bus i New York er nok de mest populære bussene for sightseeing. Ta en eller flere av rutene i løpet av dine første dager i New York for å bli bedre kjent med byen og severdighetene. Det er over 40 stoppesteder hvor du kan gå av eller på bussen. Guiden ombord kommer til å fortelle deg alt om New Yorks severdigheter og andre interessante fakta om byen.

Dessverre kjører ikke Gray Line Hop-On-Hop-Off-bussene lenger. Kjøp billetter til Big Bus istedenfor.

Contents

Gray Line rutene

De røde hop-on-hop-off-bussene i New York tilbyr 4 forskjellige ruter:

 • Uptown-ruten
 • Downtown-ruten
 • Brooklyn-ruten
 • The Night Tour

Downtown-ruten (omtrent 2 timer)

Uptown- og Downtown-ruten kjører gjennom Manhattan. Disse bussene kjører forbi alle de største severdighetene. Downtown-ruten starter ved Times Square og inkluderer et stopp ved Empire State Building, SoHo, Little Italy, Chinatown og Battery Park. Hvis du kjøper en 24-timers billett så kan du benytte deg av denne ruten i 24 sammenhengende timer.

Uptown-ruten (omtrent 2 timer)

Med en 48- eller 72-timers billett kan du også ta i bruk andre ruter, som for eksempel Uptown-ruten. Denne ruten starter ved Times Square og kjører hele veien rundt Central Park. Hele bussturen tar omtrent 2 timer hvis du velger å bli sittende på bussen. Du kan selvfølgelig også velge å hoppe av på American Museum of Natural History, Upper West Side, Apollo Theater i Harlem, Guggenheim Museum eller et av de mange andre stoppestedene.

Brooklyn-ruten (omtrent 1,5 time)

Brooklyn-ruten er en omfattende runde av Brooklyn som inkluderer 8 stoppesteder. Denne runden går tre ganger om dagen og starter ved Old Fulton Street ved Prospect Street i Brooklyn. For å komme deg til dette stoppestedet kan du subway-linje A eller C til High St eller F til York St. Bussen kjører gjennom Brooklyn, hvor du blant annet kan se Barclays Center, Brooklyn Botanic Garden og Brooklyn Museum.

The Bronx-ruten (omtrent 1 time)

Det er ikke alle hop-on-hop-off-busselskapene som tilbyr denne runden gjennom Manhattans nordlige nabolag, men med de røde bussene kommer du deg dit! Ta Uptown-ruten til Grant’s Tomb med overgang til The Bronx-bussen. Du vil passere gjennom Harlem og krysse over Madison Avenue Bridge før du kommer til The Bronx. Bussen kommer til å kjøre forbi Grand Concourse og mot Yankee Stadium. Du kan hoppe av bussen for å utforske stadion, eller til og med se en kamp hvis du allerede har kjøpt billett. Etter dette stoppestedet kjører bussen tilbake til Upper West Side hvor du kan ta overgang til Uptown-ruten for å komme deg til din neste destinasjon.

Nattruten (The Night Tour) (omtrent 2,5 timer)

Hvis du har kjøpt en Hop On Hop Off billett for minst 48 timer burde du definitivt ta en tur med nattruten (The Night Tour). Dette er egentlig ikke en ekte hop-on-hop-off-buss ettersom du ikke kan hoppe av og på bussen på forskjellige stoppesteder. Men ikke bekymre deg for det, jeg er sikker på at du kommer til å ha lyst til å bli sittende på bussen for å oppleve hele runden! På nattruten kjører bussen gjennom Manhattan og krysser Manhattan Bridge mot Brooklyn. Ved å ta denne ruten vil du få muligheten til å nyte de vakre belyste områdene i New York. I juletiden kan du heller ta Holiday Lights Tour. Hvis du velger denne ruten kommer du til å oppdage New Yorks praktfulle julevinduer, dekorasjoner og lys.

Gray Line Hop on Hop off bus i New York - Kveldstur Gray Line Hop on Hop off bus i New York - Brooklyn på kvelden

Gray Line billetter

Gray Line Hop On Hop Off Bus i New York tilbyr en mengde forskjellige billetter og pakketilbud.

Dagsbillett

Du kan kjøpe billetter for en eller flere dager. Det billigste alternativet er 24-timers billetten, som kun lar deg ta én rute (Downtown, Uptown eller Brooklyn). Tilbringer du kun én dag i New York? Da er dagsbilletten for Big Bus et godt alternativ for deg. Med denne billetten kan du ta Uptown- og Downtown-ruten.

48- og 72-timers billettene gir deg flere valgmuligheter ettersom disse billettene vil gi deg ubegrenset med turer på alle de forskjellige rutene på dagtid, pluss at de inkluderer en runde på nattruten (The Night Tour). Med disse billettene kan du utforske hele byen i løpet av et par dager.

Freestyle Package

I tillegg til dagsbilletter finnes det også flere pakketilbud som inkluderer Hop On Hop Off bussbilletter. Det første alternativet er Freestyle Package som inkluderer en 72-timers billett og inngang til 3 severdigheter. Hvis du er interessert i dette pakketilbudet anbefaler jeg Hop On Hop Off and Attractions Discount Package. Dette pakketilbudet inkluderer en hop-on-hop-off-bussbillett og billetter til 3 ,5 eller 7 severdigheter. Med denne pakken kan du også besøke One World Observatory, som er ekskludert fra alle andre rabattkort. Du kan løse inn papiret ditt eller en mobilkupong for denne pakken på Gray Line Visitor Center nær Times Square.

Nattruten (The Night Tour)

Hvis du ikke ønsker å ta i bruk hop-on-hop-off-bussene på dagtid, men ønsker å ta en runde om natten for å oppdage den vakre belyste byen, så kan du bestille separate billetter. Nattruten tar omtrent 2,5 timer. I julesesongen, fra slutten av november til slutten av desember, vil du få muligheten til å ta Holiday Lights Tour og beundre New Yorks fantastiske juledekorasjoner.

Gray Line Hop On Hop Off Bus i New York - Guide

Praktisk informasjon

Etter bestilling av billetter kommer du til å bli tilsendt en kupong på e-post som inneholder mer detaljert informasjon. Du trenger ikke å bytte inn kupongen før du går på bussen. Du kan scanne papir- eller mobilkupongen din på ethvert stoppested langs ruten og hoppe på bussen.

 • Avgangssted: Times Square
 •  Avgangstider:
  • Downtown-ruten: mellom 08:00 og 18:00, hvert 20–25 min
  • Uptown-ruten: mellom 09:00 og 17:00, hvert 25–30 min
  • Brooklyn-ruten: mellom 10:00 og 15:00, hvert 25–30 min
  • Nattruten (The Night Tour): hver dag kl. 18:30
 • Bussene kjører ikke på 25. desember og 1. januar, og de kjører bare fra klokken 09:00 til 12:00 på Julaften og Nyttårsaften
 • Holiday Lights Tour er ikke tilgjengelig på Thanksgiving Day, Julaften, første juledag, Nyttårsaften, og første nyttårsdag
 • Barn opp til 3 år reiser gratis

Les mer om andre hop-on-hop-off-busser i New York

Gray Line Hop-On-Hop-Off-buss i New York - ombordstigning

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt