Long Island City i New York

Long Island City i New York

Long Island City New York (LIC) ligger langs East River, på motsatt side av østre Manhattan. Dette nabolaget i Queens er kjent for sine billige hoteller, pulserende kunstscene og parker ved vannkanten med utsikt over Manhattans skyline. Hotell i Long Island City er gode budsjettvennlige alternativer for overnatting på Manhattan. Det tar kun femten minutter å reise fra Long Island City til Manhattan med subway.

Contents

Sightseeing i Long Island City

Long Island City er kanskje ikke det første stedet du tenker på når du tenker på New York, men det finnes en rekke fine steder å besøke.

MoMA PS1

MoMA PS1 i Long Island City er en del av Museum of Modern Art på Manhattan. Dette utstillingsrommet viser eksperimentelle verk av nye kunstnere. Er du kunst- og musikkinteressert og befinner deg i Long Island City på sommeren? Hver sommer arrangerer MoMA PS1 såkalte Warm Up Sessions på lørdager. Du kan høre på forskjellige musikksjangre i et kunstnerisk utendørs område.

Vannkanten i Long Island City

Siden Long Island City ligger langs East River kan du spasere langs vannkanten og nyte utsikten over Manhattan og Roosevelt Island. Spaser gjennom Gantry Plaza State Park, hvor du blant annet kan finne det store Long Island-skiltet og Pepsi-Cola-skiltet. Hvis du besøker New York i mars og april burde du besøke Hunter’s Point South Park. I disse månedene blomstrer blomstene, og du kan ta vakre bilder med skylinen i bakgrunnen.

Silvercup Studios

Silvercup Studios ligger i Long Island City. Du finner dette studioet hvor filmer og serier spilles inn. Silvercup har vært en av de store innspillingslokalene for serier som Sex and the City, The Sopranos og Gossip Girl. Det er også en ikonisk bygning på grunn av sin store logo på taket, som kan sees fra Queensboro Plaza subway station.

Long Island City i New York - MoMa PS1 Long Island City i New York - Gantry Park

Tilgjengelighet Long Island City

Det er enkelt å reise mellom Manhattan og Long Island City. En rekke subway-linjer går gjennom denne Queens-bydelen, og siden Long Island City ligger ved vannet kan du benytte deg av NYC Ferry.

Subway til Long Island City

Nabolaget ligger like utenfor Manhattan, noe som gjør det litt avsidesliggende, men veldig enkelt å komme til. Mange LIC-hoteller ligger i nærheten av en subway-stasjon, så du er bare ett stopp unna Manhattan og kan være på Times Square innen 15 minutter.

Hvis du ankommer JFK Airport kan du ta JFK AirTrain for å en rask reise til Long Island City. JFK AirTrain tar deg til Jamaica Center Subway Station hvor du kan bytte til subway-linje E. Denne passerer gjennom Long Island City på vei til Manhattan.

NYC Ferry

En rimelig og enkel måte å reise til Long Island City er med NYC Ferry. Når du krysser East River med New York Ferry, vil du ha en flott utsikt over skylinen, og du kan enkelt nå forskjellige deler av Manhattan. Det er flere ruter som tar deg fra Long Island City til Manhattan. Når du kommer tilbake med NYC-fergen til Long Island City, kan du gå ombord på forskjellige stopp på Manhattan.

Overnatting i Long Island City

Hotell i Long Island City er et rimelig alternativ for din reise til New York. De fleste av dem ligger i Dutch Kills, et område i Long Island City. Det pleide å være mange fabrikker i Long Island City, hvorav noen har fått et nye formål, som hotell.

I Long Island City kan jeg anbefale Hotel Ravel, som byr på god mat og en vakker utsikt over skylinen og Roosevelt Island. Andre billige hoteller i nærheten av metroen er Sonder the Dutch og Hyatt Place Long Island City. Hvis du er ute etter noe kunstnerisk, er Aloft Long Island City et flott sted å bo. LIC Hotel har en takterrasse hvor du kan nyte utsikten over skylinen.

For de som ønsker den ekte New York opplevelsen anbefaler jeg alltid å bo på Manhattan, men hvis dette ikke lar seg gjøre på grunn av et begrenset budsjett så er Long Island City et perfekt alternativ. Nærmere Manhattan kommer man ikke, og hotellene i dette området tilbyr gode rom til veldig gunstige priser.

Long Island City in New York Buildings Long Island City i New York - Gate

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt