New York Comedy Club

Kjøp billetter nå
New York Comedy Club

New York Comedy Clubs tilbyr en levende og mangfoldig komediescene, som viser frem mange talentfulle komikere. Å oppleve Stand-up comedy i New York er en morsom aktivitet, garanterer en uforglemmelig kveld med latter i en by som noen sier er standupens mekka.

Newyorkere er helt råe på humor og en av de beste måtene å oppleve humoren på er ved å besøke en av mange Comedy clubs på Manhattan. Det er så mange klubber å velge mellom så det kan være overveldende å velge riktig. Jeg har en liste over mine favoritter nedenfor.

Se her for en liste over comedy shows i New York

Stand-Up Comedy Clubs i New York

Comedy clubs i New York har forskjellige forestillinger på en kveld, med rundt 5 til 8 komikere med sett på 10-15 minutter: noe som er veldig fint da noen komikere er morsommere enn andre. De fleste klubbene vil ta betaling for inngang og det er et minimum av drinker du er nødt til å kjøpe. Hvert show vil vare et par timer. Husk å sjekk om det kreves forhånksdskjøpte billetter eller om man er betaler ved døren.

Mange kjente komikere startet en gang på små comedy clubs, men har blitt store innen comedy. De spiller nå på store teatre, som teateret på Madison Square Garden eller Carnegie Hall. Hvis du ønsker å se noen av disse komikerne live i New York kan du bestille billetter på nett.

LOL Comedy Lounge

LOL Comedy Lounge er et populært sted på grunn av den praktiske beliggenheten. LOL Comedy Lounge ligger på Times Square, noe som gjør det til en god kombinasjon hvis du besøker Crossroads of the World. Det er også et praktisk valg hvis du reiser med tenåringer, ettersom de fleste opptredenene er for 13 år og eldre. Her er det underholdning for hele familien.

Comedy Cellar

Comedy Cellar er den mest berømte komedieklubben i Greenwich Village på Manhattan. I overetasjen på MacDougal Street kan du få deg noe å spise eller drikke før du ser et show. Det finnes også to andre søsterklubber, Comedy Cellar at the Village Underground og Fat Black Pussycat (FBPC), som ligger rett rundt hjørnet fra Comedy Cellar i Greenwich Village.

Køen utenfor Comedy Cellar er alltid lang, så sørg for at du møter opp i god tid for å sikre deg gode seter, selv hvis du allerede har forhåndskjøpt billett. Hver kveld vises det noe nytt på denne klubben, så du kan jo dra hit flere kvelder i løpet av oppholdet ditt i New York hvis du er fornøyd med underholdningen!

Erics tips: «Vær oppmerksom på at du ofte betaler en liten inngangsavgift ved de fleste komedie-show i NYC, men det er også et minimumsbeløp å spandere inne. Det er vanlig å betale for minst to drinker per person eller $ 15-20 for drinker (noen ganger kan du også inkludere mat). En servitør står alltid klar til å hjelpe deg.»

Stand Up NY

På 236 West 78th Street, Upper West Side, finner du Stand Up | NY. Dette er en av byens eldste comedy clubs. Klubben åpnet dørene for første gang i 1986 og har siden den gang fostret og skapt talentfulle stand up artister slik som Jerry Seinfeld, Chris Rock og den tidligere verten i det populære The Daily Show, Jon Stewart. I tillegg til berømte komikere så hjelper Stand Up | NY med å utvikle nye talenter og nykommere. Produsenter fra ulike TV-programmer sitter ofte som del av publikum og leter etter nye talenter.

Stand Up | NY holder åpent nesten hver dag, og det fremføres det vanligvis 2 show hver kveld. Sørg for at du ankommer tidlig, da kan verten eller vertinnen tilby deg bedre seter i rommet. Et vanlig show varer i 2 timer og pleier å være fordelt på 4 eller 5 forskjellige komikere. Det er fint med litt variasjon ettersom noen komikere kan være morsommere enn andre. Listen er lagt høyt ved Stand Up | NY, så det er gode sjanser for at du kommer til å få en artig opplevelse og en underholdende kveld. Showet er også lagt opp slik at komikerne komplementerer hverandre godt. En komiker gjør kanskje narr av livet sitt som en 40 år gammel ungkar, mens en annen takler politiske spørsmål. Forvent deg en hel del med sarkastiske kommentarer, skarpe observasjoner (også fra publikum!) og grove vitser. Du finner nok ingen beskjedne amerikanere på Stand Up | NY!

Når du besøker denne klubben, ta med deg en jakke eller en ekstra genser. Aircondition står på for fullt, så selv om sommeren kan det være litt kjølig. Det er veldig enkelt å komme seg til Stand Up | NY via subway. Ta subway-linje 1 og gå av på 79th Street, da kommer du til å få se klubben på din venstre side etter omtrent 30 meter.

Broadway Comedy Club

På Broadway Comedy Club i Midtown Manhattan kommer du til å få se nye talenter innenfor stand up komedie. Talentfulle komikere som har fremført her har senere blitt sett på blant annet Comedy Central og Letterman Show. Du kommer ikke til å bli skuffet hvis du besøker Broadway Comedy Club ettersom hver forestilling består av fire komikere. Her må man bestille minst to drinker.

Bestill billetter til Broadway Comedy Club her

Rodney’s Comedy Club

Rodney’s Comedy Club ligger på Upper East Side, og er et flott sted for kveldslatter. Hver kveld står flere komikere på scenen. Komedieklubben er oppkalt etter Rodney Dangerfield og har en historisk betydning, siden klubben ligger i lokalene som tidligere var hans egen komedieklubb.

Bestill dine billetter til Rodney’s Comedy Club her

Comedy on Broadway

Når du tenker på Broadway musikaler er ikke komedie det første man tenker på. Men det finnes faktisk en rekke Broadway musikaler som er veldig morsomme! Kongen av komedie på Broadway er definitivt Book of Mormon. Denne morsomme forestillingen har gått i New York i flere år og har vunnet flere priser.

Bestill billetter til Book of Mormon her

Off-Broadway byr den vilt underholdende Drunk Shakespeare på en morsom vri på dramatikerens klassiske stykker. Forestillingen fremføres av fem skuespillere, hvorav én nettopp har drukket fem alkoholholdige drinker…

Billetter til TV show i New York

Hvis du ønsker å se Saturday Night Live eller andre Late Night Shows, sjekk ut billetter til TV show i New York.

The Comedy Cellar New York

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt