Skjønnhetssalonger i New York

Skjønnhetssalonger i New York

Det finnes mange skjønnhetssalonger i New York. Det finnes nok av frisører, salonger for manikyr og pedikyr, og dagspa. New Yorkere elsker å skjemme seg bort og ta godt vare på seg selv, derfor er det mange skjønnhetssalonger å velge mellom. Men hvilke skjønnhetssalonger er de beste? Jeg har satt sammen en liste (med hjelp fra min kjære kone, en newyorker med ekspertise på dette området) over de fem beste skjønnhetssalongene i New York. Er du fornøyd med behandlingen? Ikke glem å gi tips!

Skjønnhetssalong i New York

Det kan være vanskelig å bestemme seg for en skjønnhetssalong når det er såpass mange å velge mellom, men det er absolutt verdt det. Er du litt sliten etter å ha vært med på en guidet tur til Sex and the City? Avslutt dagen din med en avslappende behandling på et spa, sammen med moren din eller venninner, eller få fikset på håret ditt før en kveld på ute på byen.

 1. Spa Belles

  Spa Belles er det beste stedet for å få «manis and pedis» i New York. Dette er stedet du burde dra til hvis du ønsker at neglene dine skal se perfekte ut til en spesiell anledning. De tilbyr også andre tjenester, slik som blant annet voksing, oksygenterapi, massasje og ansiktsbehandlinger. Veldig god service til en rimelig pris.

 2. Scott J Aveda

  Hvis håret ditt trenger å bli litt bortskjemt så burde du gå til skjønnhetssalongen Scott J Aveda. De profesjonelle ansatte har fått opplæring gjennom metodene til Aveda og de bruker bare merkets egne produkter. Håret ditt kommer til å være skinnende og vakkert innen du drar fra salongen. Du kan velge mellom forskjellige stylister (fra junior til senior) som tilbyr tjenester til ulike priser. Alle tjenestene inkluderer konsultasjon, shampoo og balsam, samt massasje av hodebunnen, nakke og skuldre. I tillegg til dette kan du også velge mellom en touch-up av sminke eller en hånd-behandling.

 3. Metamorphosis Day Spa

  Metamorphosis Day Spa er en favoritt blant New Yorkere. De har et veldig praktisk system for online booking og mange av kundene har en favoritt massør. Metamorphosis Day Spa har alt du skulle trenge for å føle deg helt reinkarnert. Fra massasje, ansiktsbehandlinger og pakketilbud for spa, til voksing og hånd-behandlinger. Dette stedet tilbyr noe for enhver.

 4. The DryBar

  Er du på utkikk etter et sted for en blowout? Da anbefaler jeg at du drar til The DryBar. Blowout er nemlig spesialiteten deres. Ingen farging, striper eller hårklipp, her handler det bare om styling. Du kan velge mellom mange ulike typer blowout fra ‘menyen’ deres, slik som for eksempel «The Manhattan» (rett hår), «The Cosmo» (bølger) eller «The Uptini» (oppsatt). De har til og med en egen katalog for barn under 10 år. Etter et besøk hit kommer håret ditt til å være perfekt for en kveld ute på byen. Hårvask og blowout koster omtrent $49.

  Erics tips: Det finnes mange skjønnhetssalonger i New York, og ofte kan du bare gå innom for å få en manikyr eller pedikyr, helt uten avtale. Prisene kan variere, men tips forblir likt. Newyorkere gir alltid tips i skjønnhetssalonger.

Skjønnhetssalonger i New York - The DryBar Skjønnhetssalonger i New York - Red Door Spa by Elizabeth Arden

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter