The Mills at Jersey Gardens

The Mills at Jersey Gardens

The Mills at Jersey Gardens er et stort innendørs kjøpesenter i New Jersey. Hvis du planlegger en skikkelig shoppingtur så finnes det noen alternativer i New York. Woodbury Common er en super samling av utendørs outlet-butikker hvor du kan handle nedsatte merkevarer fra over 200 butikker. The Mills at Jersey Gardens er et mindre innendørs kjøpesenter som også tilbyr over 200 butikker (under samme tak) som består av både ordinære butikker og outlet-butikker. Begge alternativene er enkle å komme seg til ved å benytte seg av buss fra Manhattan.

Contents

The Mills at Jersey Gardens

Jersey Gardens er ikke bare et outlet-kjøpesenter, selv om det finnes mange outlet-butikker her. Det finnes også flere ordinære butikker, samt en kino, kanskje kan partneren din se en film der mens du er på shopping? En super kombinasjon synes nå jeg.

Her finner du flere store butikker og kjeder, men også varemagasiner slik som Bloomingdale’s og Neiman Marcus og Saks Fifth Avenue. Her kan du handle det nyeste innenfor mote fra butikker slik som Banana Republic, Abercrombie & Fitch, Victoria’s Secret, Tommy Hilfiger, Nike og mange flere. Ved ankomst kan du først gå innom «Guest Services» (en infodisk) for å få utlevert et «Savings Passport» som inneholder ulike rabatter. Du kan også plukke opp et detaljert kart over kjøpesenteret slik at du ikke går glipp av noen butikker.

Erics tips: Hvis du vurderer å kjøpe elektronikk så har jeg en gledelig nyhet til deg; momsen på elektronikk ved Jersey Gardens ligger på bare 3,3 %, som er halvparten av den vanlige momsen på 6,6 % i New Jersey. Dessuten så er det ingen moms på klær.

The Mills at Jersey Gardens Calvin Klein The Mills at Jersey Gardens - Kjøpesenter

Reiseveien til Jersey Gardens Mall

Bussen som frakter deg til The Mills at Jersey Gardens kjører fra Port Authority på 8th Avenue på Manhattan. Du kan kjøpe billetter til bussen fra en automat. Sørg for at du kjøper en billett som tillater deg å reise gjennom 4 soner for å komme deg til Jersey Gardens. Du kan benytte deg av buss nummer 111 eller 115. Bussene opereres av NJ Transit og det tar omtrent 30–45 minutter for å komme seg til kjøpesenteret. Du kan forvente at det tar lenger tid å komme seg tilbake igjen på grunn av trafikken.

Erics tips: Når du er klar til å reise tilbake til New York må du vente på bussen på busstoppet utenfor. Bussen blir fort veldig full, så sørg for at du er på busstoppet omtrent 10–15 minutter før avgang.

Praktisk informasjon

  • Beliggenhet: New Jersey
  • Åpningstider:
    • man – tor: kl. 11:00–20:00
    • fri – sat: kl. 10:00 – 21:00
    • søn: kl. 11:00–19:00

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt