Outlets i New York

Outlets i New York

I «The Big Apple» gjør du de beste kuppene på outlets. På Manhattan er det noen få butikker som selger designerklær med gode rabatter. De største outlet-samlingene ligge utenfor Manhattan, eller til og med utenfor New York. Likevel er det enkelt å komme seg hit med organisert transport, som busser. Nedenfor finner du min oversikt over outlets i New York, i tillegg til andre shoppingtips.

 1. Woodbury Common Outlet

  Om du virkelig har lyst til på en shoppingtur, kan jeg særlig anbefale en: New York outlet-samlingen Woodbury Common. I dette shoppingparadiset finner du intet mindre enn 220 outletbutikker. De fleste er klesbutikker, med både budsjett og luksusmerker, men her finner du også Yankee Candle, Samsonite og en Disney-butikk. Du kommer deg til Woodbury Common med buss fra Midtown Manhattan, og reisen tar omtrent halvannen time. I tillegg til dette outlet senteret finnes det selvsagt vanlige butikker med salg i New York.

 2. Empire Outlets

  Endelig har Empire Outlets, New York Citys første virkelige outletsenter åpnet dørene. Outletten ligger på Staten Island, ved siden av fergeterminalen, og er enkel å nå fra Manhattan. Senteret er fremdeles i utvikling, men Empire Outlets vil til slutt huse rundt 100 butikker. Empire Outlets ligger nær sjøen, med utsikt over mot Manhattan. Det gjør dette også til et flott sted for å sitte og slappe av med noe å drikke og spise.

  Outlets i New York - Woodbury Common Outlets i New York - Empire Outlets

 3. The Mills at Jersey Gardens

  Om du drar til New Jersey kan du besøke The Mills at Jersey Gardens, et handlesenter som både har outlets og vanlige butikker. Den enkleste måten å komme dit er å bestille plass på en shuttlebuss, men det er også mulig å komme hit med vanlige rutebusser. I New Jersey har du ikke sales tax (mva) på klær og for elektronikk er denne skatten halvparten så høy som i New York. Det betyr at du sparer ekstra på toppen av rabatten!

  Outlets i New York - Century 21 Outlets i New York - The Mills at Jersey Gardens

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter