Mobildata og ringe i New York

Mobildata og bruk av mobil i New York

Hva er kostnaden for å bruke mobildata i New York? Det avhenger av om du er en storforbruker og ønsker å være på nett hele tiden, eller om du kun ønsker å sjekke mobilen fra tid til annen. Hvis det er førstnevnte, skaff eSIM eller et forhåndsbetalt Amerikansk SIM-kort. Norske telefonabonnementer har en tendens til å belaste store summer for dataroaming (i tillegg til telefonsamtaler og SMS) og du kan få en eSIM-datapakke til en god pris. Bruk ellers hotellets wifi eller wifi-hotspots rundt om i byen.

Contents

Eric’s New York

I New York finnes det mange steder du kan benytte deg av gratis WiFi. Selv de gamle telefonkioskene har blitt omgjort til Wifi-hotspots med navnet LinkNYC. Dette er selvfølgelig den billigste måten å holde seg på nett og tilgjengelig under et besøk til byen. Du kan bla på Instagram eller Facebook fra mange steder uten å måtte bekymre deg for de enorme roamingkostnadene. De fleste subway stasjoner, kafeer og parker tilbyr gratis WiFi. Jeg har samlet alle gratis WiFi-hotspots i New York i appen min Eric’s New York. Jeg oppdaterer appen regelmessig og legger kun til hotspots hvis de er helt gratis, ingen grunn til å kjøpe en kopp kaffe først.

eSIM-kort i New York

Før reisen din til New York kan du kjøpe en datapakke med et eSIM-kort. Du installerer datapakken enkelt på telefonen din som alltid gir deg tilgang til internett i New York. Du kan også velge et eSIM-kort som inkluderer data, samtaler og SMS. Disse alternativene sparer deg også for tid og frustrasjonen ved å kjøpe et fysisk SIM-kort i byen.

Lade telefonen

Du trenger en USA reiseadapter for å lade telefonen din i New York. Du kan nemlig ikke lade telefonen eller nettbrettet med en norsk stikkontakt. Du kan enkelt kjøpe en reiseadapter på nettet. Jeg anbefaler også at du kjøper en hurtiglader til telefonen din, for du kommer til å bruke den mye i New York, og en hurtiglader lader den til 50 % på rundt 30 minutter. Det er mye raskere enn med en standardlader.

Kjøpe SIM-kort i New York

Det finnes en rekke steder du kan kjøpe et Amerikansk SIM-kort. Du kan dra til BestBuy hvor du finner en rekke leverandører. Eller så kan du for eksempel dra til en T-mobile forretning. Du vil også oppdage at de fleste apotek også har en rekke forskjellige SIM-kort.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt