Mobildata og ringe i New York

Mobildata og bruk av mobil i New York

Hva er kostnaden for å bruke mobildata i New York? Det avhenger av om du er en storforbruker og ønsker å være på nett hele tiden, eller om du kun ønsker å sjekke mobilen fra tid til annen. Hvis det er førstnevnte, skaff et forhåndsbetalt Amerikansk SIM-kort. Norske telefonabonnementer har en tendens til å belaste store summer for dataroaming (i tillegg til telefonsamtaler og SMS) og du kan få et SIM-kort med ubegrenset 4G eller 5G datapakke. Bruk ellers hotellets wifi eller wifi-hotspots rundt om i byen.

Eric’s New York

I New York finnes det mange steder du kan benytte deg av gratis WiFi. Selv de gamle telefonkioskene har blitt omgjort til Wifi-hotspots med navnet LinkNYC. Dette er selvfølgelig den billigste måten å holde seg på nett og tilgjengelig under et besøk til byen. Du kan bla på Instagram eller Facebook fra mange steder uten å måtte bekymre deg for de enorme roamingkostnadene. De fleste subway stasjoner, kafeer og parker tilbyr gratis WiFi. Jeg har samlet alle gratis WiFi-hotspots i New York i appen min Eric’s New York. Jeg oppdaterer appen regelmessig og legger kun til hotspots hvis de er helt gratis, ingen grunn til å kjøpe en kopp kaffe først.

eSIM-kort i New York

Før reisen din til New York kan du kjøpe en datapakke med et eSIM-kort. Du installerer datapakken enkelt på telefonen din som alltid gir deg tilgang til internett i New York. Det sparer deg også for tid og frustrasjonen ved å kjøpe et fysisk SIM-kort i byen.

Kjøpe SIM-kort i New York

Det finnes en rekke steder du kan kjøpe et Amerikansk SIM-kort. Du kan dra til BestBuy hvor du finner en rekke leverandører. Eller så kan du for eksempel dra til en T-mobile forretning. Du vil også oppdage at de fleste apotek også har en rekke forskjellige SIM-kort.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt