Mobildata og bruk av mobil i New York

Mobildata og bruk av mobil i New York

Mobildata og bruk av mobil i New York kan fort bli dyrt, spesielt hvis du må bruke mobilen din til å ringe eller motta anrop. Mobilselskapene i Norge har en tendens til å ha veldig høye priser både for å ringe eller motta anrop når du er i USA. For ikke å glemme kostnadene for mobildata og surfing. Noen mobiloperatører kan tilby pakketilbud som lar deg bruke en begrenset mengde med mobildata i utlandet over et bestemt antall dager. Dette pleier å begrense bruk av mobildata og kanskje trenger du mer, men da kan du som oftest toppe opp. Hvis du planlegger å bruke mobilen din hyppig mens du er i New York så foreslår jeg at du vurderer å kjøpe et amerikansk SIM-kort (kontantkort).

Wi-Fi hotspots

I New York finnes det mange steder hvor du kan anvende gratis Wi-FI. Gamle telefonbokser har til og med blitt omgjort til Wi-Fi hotspots. Dette er den billigste måten for å holde seg online og i kontakt med venner og familie hjemme i Norge i løpet av turen din til New York. Du kan poste bildene dine, oppdateringer og selfies fra mange steder i byen, helt uten å måtte bekymre deg for store kostnader for bruk av mobildata. De fleste subway-stasjoner, kaféer og noen av parkene har gratis Wi-Fi tilgjengelig. Du kan ta en titt på dette kartet over New York som inkluderer en oversikt over alle gratis Wi-Fi hotspots i New York.

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter