Finne gode tilbud i New York

Finne gode tilbud i New York

Hold øynene åpne for gode tilbud og salg i New York hvis du skal på shopping under turen din! Dette kan spare deg mye penger. Shopping i New York er et «must» for mange besøkende. På grunn av det store tilbudet av butikker er «The Big Apple» et shoppingparadis. Det finnes vanlige salg som sommer eller vintersalg. I tillegg er det ofte salg rundt høytidene. Unngå butikker som ikke viser prisene i vindusutstillingene sine. Stol aldri på skilt hvor det står «Liquidation», «Last Days» eller «Going Out of Business».

Dette gjelder spesielt alle elektronikk-butikkene i nærheten av Times Square er kjent for å bruke slike triks. Sjekk alltid at du har mottatt original boksen/pakningen, garanti (“warranty certificate”) og instruksjonsmanualen.

Century 21 i New York

En favoritt butikk blant turister som besøker New York er Century 21. Butikken ligger rett ovenfor 9/11 Memorial. Det finnes en annen butikk på Broadway, mellom 66th og 67th Street. Denne butikken er mye roligere enn Downtown-butikken ettersom det ikke er så mange turister som vet om den. Det er også mulig å handle online fra Century 21-nettbutikken og få ordren levert til hotellet ditt (sjekk med hotellet først om de godtar dette).

Les mer om Century 21 her

Shopping på Black Friday

Når du er i New York i slutten av november er du heldig, da du kan oppleve Black Friday tilbud! Black Friday faller på dagen etter Thanksgiving og er den beste dagen å shoppe i New York! Nesten alle butikker har et spesielt Black Friday tilbud. Hvis du planlegger å kjøpe noe spesifikt i New York burde du vente på gode tilbud denne dagen.

Ting å kjøpe som er billigere i New York enn i Norge

Hvis du planlegger å ta en skikkelig shoppingrunde under turen din finner det noen produkter og merker det er verdt å sjekke ut. Apple produkter som iPhones eller iPads er vanligvis billigere i USA. Å kjøpe klær i New York av kjente merker som Levi’s og GAP er ofte billigere enn i Norge. Spesielt hvis du skal handle på en outlet, som Woodbury Common.

Finne gode tilbud i New York - Black Friday Finne gode tilbud i New York - Century 21

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter