Finne gode tilbud i New York

Finne gode tilbud i New York

Hold øynene åpne for gode tilbud og salg i New York hvis du skal på shopping under turen din! Dette kan spare deg mye penger. Shopping i New York er et «must» for mange besøkende. På grunn av det store tilbudet av butikker er «The Big Apple» et shoppingparadis. Det finnes vanlige salg som sommer eller vintersalg. I tillegg er det ofte salg rundt høytidene. Unngå butikker som ikke viser prisene i vindusutstillingene sine.

Dette gjelder spesielt alle elektronikk-butikkene i nærheten av Times Square er kjent for å bruke slike triks. Sjekk alltid at du har mottatt original boksen/pakningen, garanti (“warranty certificate”) og instruksjonsmanualen.

Saks OFF 5th

Saks Fifth Avenue er det mest kjente varehuset i New York. Saks Fifth Avenue er kjent for sitt store utvalg av merkeklær og sine spektakulære dekorasjoner i vinduene under høytiden. Viste du at de også har en outlet? Den heter Saks OFF 5TH med beliggenhet på 125 East 57th Street og huser alle de samme merkene men med opptil 70% RABATT.

Century 21

Ta turen til Century 21 i Downtown Manhattan for å finne gode tilbud, . Her finner du high-end mote og andre varer fra merker som Gucci, Calvin Klein og Michael Kors med opptil 65 % rabatt. Outletbutikken har avdelinger for kvinner, menn og barn, samt avdelinger for sko, parfymer, husholdningsartikler og mer.

T.J. Maxx

T.J. Maxx er en butikk du finner gode tilbud. Denne butikken har alt fra klær og sko til interiør. De har ofte kjente merker som Calvin Klein og Tommy Hilfiger, men de har også eksklusive merker som Gucci og Jimmy Choo.

Varehus for designersko

DSW, «Designer Show Warehouse», har flere beliggenheter i New York. Hvis du leter etter sko, vesker eller tilbehør er dette plassen å dra.

Factory Stores i New York

I New York er det andre alternativer for billig shopping, nemlig «Factory Stores». En «factory store» er hvor overskuddslager eller eldre samlinger selges. I New York finner du Gap Factory Outlet og Banana Republic Factory Outlet. Hvis du leter etter et outlet senter sjekk ut mine guide for Outlets i New York.

Opphørssalg

Vær forsiktig i butikker som har displayskilt som ikke har priser oppført. Stol aldri på tekst hvor det står «Liquidation», «Last Days» eller «Going Out of Business». spesielt elektronikkbutikker rundt Times Square er kjent for å bruke disse triksene. Hvis du kjøper noe fra en slik butikk, må du sørge for at alt er i originalemballasjen, inkludert garantikort og manual.

Salg i New York - opphørssalg

Lojalitetskort

En fin måte å spare penger er å melde seg på gratis medlemsprogrammer i butikker som tilbyr det. Ofte trenger du kun å melde deg på med e-posten din. For butikker som for eksempel CVS og Wallgreens trenger de kanskje mer informasjon. Det kan imidlertid være verdt å sjekke dem ut, da ofte tilbud i butikk er eksklusive for lojalitetskortmedlemmer.

Shopping på Black Friday

Når du er i New York i slutten av november er du heldig, da du kan oppleve Black Friday tilbud! Black Friday faller på dagen etter Thanksgiving og er den beste dagen å shoppe i New York! Nesten alle butikker har et spesielt Black Friday tilbud. Hvis du planlegger å kjøpe noe spesifikt i New York burde du vente på gode tilbud denne dagen.

Ting å kjøpe som er billigere i New York enn i Norge

Hvis du planlegger å ta en skikkelig shoppingrunde under turen din finner det noen produkter og merker det er verdt å sjekke ut. Apple produkter som iPhones eller iPads er vanligvis billigere i USA. Å kjøpe klær i New York av kjente merker som Levi’s og GAP er ofte billigere enn i Norge. Spesielt hvis du skal handle på en outlet, som Woodbury Common.

Finne gode tilbud i New York - Black Friday Finne gode tilbud i New York - Century 21

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt