Fly Bergen – New York

Fly til New York

Vil du bestille en flyreise fra Bergen til New York? Les mer på denne siden for nyttig informasjon om Bergen lufthavn.

Contents

Bergen lufthavn (BGO)

Bergen lufthavn er med over 6 millioner årlig reisende vest-norges største flyplass. Du kan finne forskjellige flyreiser til New York fra BGO. Flere større flyselskaper opererer med flyreiser til John F. Kennedy International Airport (JFK) og Newark Liberty International Airport (EWR) med mellomlanding i Oslo, København, Reykjavik, London, Amsterdam, Paris og Frankfurt.

Nedenfor finner du en liste over flyselskaper som tilbyr flyvninger med mellomlandinger fra Bergen til New York og omvendt:

Selskap Direkte/mellomlanding Ankomst flyplass
SAS 1. stopp i Oslo eller København Newark
Icelandair 1. stopp i Reykjavik JFK eller Newark
KLM 1. stopp i Amsterdam eller Paris JFK eller Newark
Delta 1. stopp i Amsterdam eller Paris JFK eller Newark
Air France 1. stopp i Paris eller Amsterdam JFK
Lufthansa 1. stopp i Frankfurt Newark

Avstanden mellom Bergen og New York er omtrent 6000 km. Varigheten av en flytur varierer etter mellomlanding, direkte fra for eksempel Oslo er rundt 8 timer. Mellom New York og Bergen er det en tidsforskjell på 6 timer (UTC-04).

Pris for en flyreise Bergen – New York City

Prisen på flybilletter til New York endres avhengig av årstid. De dyreste periodene er sommermånedene og slutten av året rundt jul (dvs. november og desember). For å dra nytte av de beste prisene, prøv å bestille flyreisen minst 6 måneder på forhånd.

Se Expedia for reisetilbudet mellom Bergen – New York

Veibeskrivelse til flyplassen

Du kan komme til Bergen Lufthavn fra Bergen med bil, Flybussen og Skyss (buss og Bybanen).

Bil fra Bergen

Bergen Lufthavn ligger omtrent 18 km sør for Bergen, en 20-25 minutters biltur fra Bergen Sentrum, men avhenger av trafikk. Kjør Enten E39 sørover mot Nesttun, og følg riksvei 580 til du ser avskiltning til Bergen Lufthavn. Det er også mulig å kjøre riksvei 555 gjennom Laksevåg også fylkesvei 557 gjennom Fyllingsdalen.

Flybuss fra Bergen

Flybussen har avgang fra holdeplasser både i sentrum og utkanten av byen. Reisetiden varierer fra de forskjellige holdeplassene, men inn til sentrum tar det omtrent 20 minutter.

Skyss fra Bergen

Bybanen går regelmessig fra Byparken (hvert 5. minutt på dagtid) og tar 45 minutter.

Flyplassparkering

Bergen Lufthavn tilbyr deg flere alternativer for parkering. Det er skiltgjenkjenning/Autopay på alle parkeringsområdene. Pris for parkering avhenger av hvor og hvordan parkering du velger, og du kan sjekke pris og bestille parkering på Avinor sine hjemmesider.

Kart over flyplassen

Bildekilde: Avinor, Bergen Lufthavn

Ønsker du å reise fra en annen flyplass i Norge? Du finner informasjon om andre flyplasser under:

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt