Fly Trondheim – New York

Fly til New York

Vil du bestille en flyreise fra Trondheim til New York? Les mer på denne siden for nyttig informasjon om Trondheim lufthavn.

Contents

Trondheim lufthavn (TRD)

Du kan finne forskjellige flyreiser til New York fra Trondheim Lufthavn. Flere større flyselskaper opererer med flyreiser til John F. Kennedy International Airport (JFK) og Newark Liberty International Airport (EWR) med mellomlanding i Oslo, København, London eller Amsterdam.

Nedenfor finner du en liste over flyselskaper som tilbyr flyvninger med mellomlandinger fra Trondheim til New York og omvendt:

Selskap Direkte/mellomlanding Ankomst flyplass
SAS 1. stopp i Oslo eller København Newark
KLM 1. stopp i Amsterdam JFK eller Newark
Delta 1. stopp i Amsterdam JFK eller Newark

Avstanden mellom Trondheim og New York er omtrent 6000 km. Varigheten av en flytur varierer etter mellomlanding, direkte fra for eksempel Oslo er rundt 8 timer. Mellom New York og Trondheim er det en tidsforskjell på 6 timer (UTC-04).

Pris for en flyreise Trondheim – New York City

Prisen på flybilletter til New York endres avhengig av årstid. De dyreste periodene er sommermånedene og slutten av året rundt jul (dvs. november og desember). For å dra nytte av de beste prisene, prøv å bestille flyreisen minst 6 måneder på forhånd.

Se Expedia for reisetilbudet mellom Trondheim – New York

Veibeskrivelse til flyplassen

Du kan komme til Trondheim Lufthavn fra Trondheim med bil og Flybussen.

Bil fra Trondheim

Trondheim Lufthavn ligger omtrent 32 km øst for Trondheim, en 30-35 minutters biltur fra Trondheim Sentrum, men avhenger av trafikk. Følg Riksvei 706 øst ut av sentrum, og kjør på E6 og følg skiltene mot flyplassen.

Flybuss fra Trondheim

Flybussen har avgang fra holdeplasser både i sentrum og utkanten av byen. Reisetiden varierer fra de forskjellige holdeplassene, men inn til sentrum tar det omtrent 20-30 minutter.

Flyplassparkering

Trondheim Lufthavn tilbyr deg flere alternativer for parkering. Det er skiltgjenkjenning/Autopay på alle parkeringsområdene. Pris for parkering avhenger av hvor og hvordan parkering du velger. Du kan sjekke pris og bestille parkering på Avinor sine hjemmesider.

Ønsker du å reise fra en annen flyplass i Norge? Du finner informasjon om andre flyplasser under:

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt