Fly Kristiansand – New York

Fly til New York

Vil du bestille en flyreise fra Kristiansand til New York? Les mer på denne siden for nyttig informasjon om Kristiansand lufthavn.

Contents

Kristiansand lufthavn (KRS)

Kristiansand er den største flyplassen på sørlandet. Beliggenheten til flyplassen gjør at flybytte i København og Amsterdam er like enkelt som flybytte i Oslo. Du kan finne forskjellige flyreiser til New York fra Kristiansand Lufthavn. Flere større flyselskaper opererer med flyreiser til John F. Kennedy International Airport (JFK) og Newark Liberty International Airport (EWR) med mellomlanding i Oslo, København eller Amsterdam.

Nedenfor finner du en liste over flyselskaper som tilbyr flyvninger med mellomlandinger fra Kristiansand til New York og omvendt:

Selskap Direkte/mellomlanding Ankomst flyplass
SAS 1. stopp i Oslo eller København Newark
KLM 1. stopp i Amsterdam JFK eller Newark
Delta 1. stopp i Amsterdam JFK eller Newark

Avstanden mellom Kristiansand og New York er omtrent 6000 km. Varigheten av en flytur varierer etter mellomlanding, direkte fra for eksempel Oslo er rundt 8 timer. Mellom New York og Kristiansand er det en tidsforskjell på 6 timer (UTC-04).

Pris for en flyreise Kristiansand – New York City

Prisen på flybilletter til New York endres avhengig av årstid. De dyreste periodene er sommermånedene og slutten av året rundt jul (dvs. november og desember). For å dra nytte av de beste prisene, prøv å bestille flyreisen minst 6 måneder på forhånd.

Se Expedia for reisetilbudet mellom Kristiansand – New York

Veibeskrivelse til flyplassen

Du kan komme til Kristiansand Lufthavn fra Kristiansand med bil og Flybussen.

Bil fra Kristiansand

Kristiansand Lufthavn ligger i underkant av 15 km nordøst for Kristiansand, en 20 minutters biltur fra Kristiansand Sentrum, men avhenger av trafikk. Følg E18 og ta avkjøring 90 mot Riksvei 41 mot flyplassen.

Flybuss fra Kristiansand

Flybussen har avgang fra samtlige hoteller i sentrum. Reisetiden varierer fra de forskjellige holdeplassene, men fra sentrum tar det omtrent 10-15 minutter.

Flyplassparkering

Kristiansand Lufthavn tilbyr deg flere alternativer for parkering. Pris for parkering avhenger av hvor og hvordan parkering du velger. Du kan sjekke pris og bestille parkering på Avinor sin hjemmeside.

Ønsker du å reise fra en annen flyplass i Norge? Du finner informasjon om andre flyplasser under:

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt