Fly Stavanger – New York

Fly til New York

Vil du bestille en flyreise fra Stavanger til New York? Les mer på denne siden for nyttig informasjon om Stavanger lufthavn.

Contents

Stavanger lufthavn (SVG)

Stavanger Lufthavn driver for tiden med oppussing, men det påvirker ikke reisen din noe særlig. Du kan finne forskjellige flyreiser til New York fra Stavanger Lufthavn. Flere større flyselskaper opererer med flyreiser til John F. Kennedy International Airport (JFK), og Newark Liberty International Airport (EWR) med mellomlanding i Oslo, København, Amsterdam og Frankfurt.

Nedenfor finner du en liste over flyselskaper som tilbyr flyvninger med mellomlandinger fra Stavanger til New York og omvendt:

Selskap Direkte/mellomlanding Ankomst flyplass
SAS 1. stopp i Oslo eller København Newark
KLM 1. stopp i Amsterdam JFK eller Newark
Delta 1. stopp i Amsterdam JFK eller Newark
Lufthansa 1. stopp i Frankfurt JFK eller Newark

Avstanden mellom Stavanger og New York er omtrent 6000 km. Varigheten av en flytur varierer etter mellomlanding, direkte fra for eksempel Oslo er rundt 8 timer. Mellom New York og Stavanger er det en tidsforskjell på 6 timer (UTC-04).

Pris for en flyreise Stavanger – New York City

Prisen på flybilletter til New York endres avhengig av årstid. De dyreste periodene er sommermånedene og slutten av året rundt jul (dvs. november og desember). For å dra nytte av de beste prisene, prøv å bestille flyreisen minst 6 måneder på forhånd.

Se Expedia for reisetilbudet mellom Stavanger – New York

Veibeskrivelse til flyplassen

Du kan komme til Stavanger Lufthavn fra Stavanger med bil og Flybussen.

Bil fra Stavanger

Stavanger Lufthavn ligger omtrent 14 km sør for Stavanger, en 15-25 minutters biltur fra Stavanger Sentrum, men avhenger av trafikk. Kjør E39 ut av sentrum og etter omtrent 6 km tar du avkjøringen ut på Riksvei 509 og følger veien til du ser avskiltning til flyplassen.

Flybuss fra Stavanger

Flybussen har avgang fra holdeplasser både i sentrum og utkanten av byen. Reisetiden varierer fra de forskjellige holdeplassene, men inn til sentrum tar det omtrent 20-30 minutter.

Flyplassparkering

Stavanger Lufthavn tilbyr deg flere alternativer for parkering. Det er skiltgjenkjenning/Autopay på alle parkeringsområdene. Pris for parkering avhenger av hvor og hvordan parkering du velger, og du kan sjekke pris og bestille parkering på Avinor sine hjemmesider.

Ønsker du å reise fra en annen flyplass i Norge? Du finner informasjon om andre flyplasser under:

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt