Loppemarked i New York

Loppemarked i New York City

Loppemarked i New York, som for eksempel Chelsea Flea og Brooklyn Flea er flotte plasser for å finne vintage-klær, unik designer og antikk. Det er noen flotte antikk-markeder på Manhattan, men vintage shopping gir deg også en grunn for å utforske andre bydeler. Å utforske et loppemarked er en morsom og gratis helgeaktivitet når man er i New York City.

Chelsea Flea Market

Chelsea Flea Market, også kjent som Annex Markets, fokuserer på antikk i høy kvalitet og andre unike vintage varer. Jeg liker at markedet er midt på Manhattan, omringet av skyskrapere. Leverandørene selger en rekke gjenstander fra kjente merkevarer til gode priser, jeg vil anbefale å besøke dette loppemarkedet tidlig for å finne disse perlene. Hvis all handlingen gjør deg sulten kan du få noe å spise fra matleverandørene.

 • Åpningsdager: Hver lørdag og søndag
 • Beliggenhet: Parkeringsplassen på 29 West 25th Street (mellom 5th og 6th Avenue)

Chelsea Flea Market Chelsea Flea Market Manhattan

DUMBO Flea Market

DUMBO Flea Market er en del av Brooklyn Flea Market og er rangert som et av de beste loppemarkedene i USA. Her samles leverandørene under Manhattan Bridge Archway som gir den livlig DUMBO-følelsen. Etter du har besøkt loppemarkedet kan du spasere gjennom Dumbo til Brooklyn Bridge Park å ta en kaffe i farten på en av de kule kaffebarene, for å så spasere over Brooklyn Bridge tilbake til Manhattan. Det er den perfekte måten å tilbringe en morgen i New York.

 • Åpent: Hver søndag
 • Beliggenhet: 80 Pearl Street i Brooklyn
 • Stengt i vintermånedene

Dumbo Flea Market Dumbo Flea Market Brooklyn

Williamsburg Flea Market

Brooklyn Flea Markets andre beliggenhet er Williamsburg Flea Market. Her finner du møbler, vintage-klær, samleobjekter og antikk samt smykker, kunst og håndverk av lokale håndverkere og designere. Markedet er supert å legge til i agendaen når du utforsker Williamsburg. Du kan besøke Brooklyn Brewery å ta en drink ved en av de mange kule barene, eller nyte Manhattan skyline fra Domino Park.

 • Åpent: Hver lørdag
 • Beliggenhet: Kent Avenue på N 6th Street i Brooklyn
 • Stengt i vintermånedene

Williamsburg Flea Market Williamsburg Brooklyn Flea

Erics tips: Jeg liker å besøke loppemarked i New York på morgenen rett etter åpningstid. Da ser du at folk fortsatt setter opp bodene sine og på dette tidspunktet har fortsatt selgerne noen skatter. Om du kommer senere på dagen er det stor sjanse for at mye allerede er solgt. Med kaffen i hånda liker jeg å spasere rundt for en super start på dagen.

Artists and Fleas Williamsburg

Artists and Fleas er et innendørs marked med flere beliggenheter i New York. Det er en markedsplass med designere og samlere som selger varene sine. Williamsburg-butikken er full av mote, vintage, kunst, design med mer. Kombiner ditt besøk til Williamsburg Flea Market med Artists and Fleas som ligger rett rundt hjørnet fra hverandre. Du kan også gå på shopping på Bedford Avenue, hvor du finner alle typer stilige butikker.

 • Åpent: Hver lørdag og søndag
 • Beliggenhet: 70 North 7th Street i Brooklyn

Artists And Fleas Artists And Fleas - innsiden

Artists and Fleas Chelsea

Denne markedsplassen har også en beliggenhet i Chelsea Market: et innendørsmarked i Meatpacking District. Det perfekte stedet å shoppe eller for å ta en matbit. Herfra kan du gå til High Line, opphøyde togskinner som er omgjort til en park.

 • Åpent: Daglig
 • Beliggenhet: 88 10th Avenue

Hester Flea Market

Hester Flea Market en en god blanding av vintage, håndlagde varer og mat. Her kan du finne varer som smykker, klær og keramikk i tillegg til matleverandører. Du kan kombinere dette loppemarkedet i New York med utforskning på Lower East Side. Det er en super plass for shopping med nye upcoming designers, brukt-butikker og mye mer.

 • Åpent: Hver lørdag
 • Beliggenhet: 26 Essex Street
 • Stengt i vintermånedene

Grand Bazaar NYC

Grand Bazaar NYC er det største og eldste markedet i byen, i tillegg til å ha et svært variert tilbud. Opprinnelig kalt GreenFlea Market og ble lansert i 1982 av en gruppe foreldre for å skaffe midler til barnas skole. I dag går 100% av overskuddet til fire lokale skoler, med over 2000 barn til gode. På markedet, med områder både innendørs og utendørs kan du kjøpe fra over 200 leverandører. Kombiner ditt besøk til dette loppemarkedet med American Museum of Natural History, som ligger like ved Grand Bazaar NYC.

 • Åpent: Hver søndag
 • Beliggenhet: 100 West 77th Street

Er det gratis å besøke loppemarked i New York?

Ja det er gratis å besøke New York loppemarked, og de er åpne for alle aldre. Les mer her.

Hvordan betaler man på loppemarked i New York?

De fleste bodene tar alltid kontanter og noen aksepterer bank- eller kredittkort. Det er ofte minibanker i nærheten hvor du kan ta ut kontanter. Du kan forvente et transaksjonsgebyr.

Er det mat på New York loppemarked?

Ja det finnes alltid noe spise ved markedene. Det beste er å besøket markedet på tom mage slik at du får oppleve alle smakene. Les mer om loppemarked i New York her.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt