Bryggerier i New York

Bryggerier i New York

Bryggerier i New York er den perfekte destinasjonen for en morsom ettermiddag eller kveld blant de lokale i New York. Enhver ølentusiast kan unne seg en ølopplevelse i byen, da det er så mange flotte bryggerier. Fra historiske bryggerier i New York til moderne bryggerier som eksperimenterer med uvanlige smaker – tapperiene til disse bryggeriene har noe for enhver smak! Jeg er en ekte ølelsker, så jeg har listet opp alle mine favorittbryggerier i New York – noen på grunn av det velsmakende ølet, andre på grunn av den koselige stemningen og de lokale som besøker dem. Skål!

Contents

Beste bryggerier i New York

De beste bryggeriene i New York finnes for det meste i Brooklyn og Queens. Tidligere var det mange tyske og østerrikske immigranter i området, som brygget sitt eget øl. På et tidspunkt ble 10% av alt øl i USA brygget i Brooklyn. Det er fortsatt et sted der newyorkerne kan nyte deilig øl.

Erics tips: «Bryggerier er koselige steder for newyorkerne å ta en drink. Spesielt i helgene elsker newyorkere å besøke bryggerier med venner, med også ofte med barna. Derfor er bryggerier også steder hvor det er lite turister, og hvor du kan bli kjent med «ekte» newyorkere.»

Brooklyn Brewery

New Yorks største og mest kjente bryggeri er Brooklyn Brewery, og bryggeriet er virkelig ikonisk. Dette bryggeriet i Williamsburg er blant mine favoritter; ølhallen er alltid hyggelig og du kan se store deler av bryggeprosessen. Brooklyn Brewery i New York ble grunnlagt i 1988 og er mest kjent for sin bryggeprosess. Bryggerimestrene har vunnet mange priser, der de kombinerer det tradisjonelle med det moderne, noe som gir ølen en fyldig smak. Deres mest populære øl er Brooklyn Lager, som absolutt er verdt å prøve!

Sted: 79 North 11th Street i Williamsburg, Brooklyn

Bryggerier i New York - Brooklyn Brewery Bryggerier i New York - Inne i Brooklyn Brewery

Fifth Hammer Brewing Company

Dette bryggeriet i Long Island City er en hipp plass hvor du sitter i en garasje omgitt av øltønner. Utvalget endres hele tiden, men det finnes alltid mange typer øl å velge mellom. Fifth Hammer Brewing Company fokuserer på kreativitet, så de tilbyr alltid unike smaker. I tillegg til å ha godt øl, arrangerer de også mange arrangementer, som musikk- og spillkvelder.

Sted: 10-28 46th Avenue i Long Island City, Queens

Bryggerier i New York - Fifth Hammer Brewing Company

Rockaway Brewing Company

Rockaway Brewing Company startet i Rockaway Beach, derav navnet, men alt ølet deres brygges nå i Long Island City. Dette mikrobryggeriet i New York er kjent for sine spesialøl som kombinerer alle slags smaker. Du kan velge mellom å prøve ett av ølene fra tappekranen eller en «flight of beers», som lar deg smake litt av hvert.

Sted: 46-01 5th Street i Long Island City, Queens

Bryggerier i New York - Rockaway Brewing Company Bryggerier i New York - Inne i Rockaway Brewing Company

TALEA Beer Co.

TALEA Beer Co. har flere beliggenheter i New York, men baren i Williamsburg er min favoritt. Dette ølmerket ble grunnlagt av to kvinner som følte at ølmarkedet ikke alltid passet for alle, og det ønsket de å endre på. Ølene deres er ikke så bitre og har fruktige smaker. Når du går forbi TALEA, vil du ikke umiddelbart skjønne at det er et bryggeri, men det er absolutt verdt å ta turen innom!

Sted: 87 Richardson Street i Williamsburg, Brooklyn

Erics tips: «Mange flotte bryggerier i New York ligger i Williamsburg og Greenpoint. Det er ikke bare morsomt å bli kjent med bryggeriene, men også disse nabolagene i Brooklyn. Du kan bli bedre kjent med området via vandreruten Williamsburg – Greenpoint som du finner i appen min, Eric’s New York

EBBS Brewing Co.

EBBS Brewing Co. i Williamsburg er et flott sted for en hyggelig opplevelse! I sortimentet finner du en rekke smakfulle lokale øltyper som IPA, stout og ales. Dette bryggeriet i Brooklyn fokuserer på innovasjon og kreativitet, noe som også gjenspeiles i interiøret og emballasjen. Det er et sted der venner kommer sammen for å nyte en koselig atmosfære.

Sted: 182 North 8th Street i Williamsburg, Brooklyn

Tørst

Du finner nesten alle typer øl ved Tørst! Denne danske ølbaren har mer enn 20 forskjellige typer øl på fat, og mer enn 200 typer øl på boks. Du kan i tillegg bestille et stort utvalg snacks med ølen din. Hvis du ikke er særlig glad i øl tilbyr de i tillegg vin og cocktails! Interiøret har en skandinavisk vri, noe som gir et elegant og moderne uttrykk.

Sted: 615 Manhattan Avenue i Greenpoint, Brooklyn

Other Half Brewing

Dette bryggeriet ligger i Domino Park, Williamsburg, og er vakkert plassert nær vannet. Du kan smake på et av ølene de allerede har på menyen, eller prøve et av eksperimentene deres i skjenkerommet. Other Half Brewing ble grunnlagt av tre venner som ønsket å lage øl som de selv ville drikke, brygget av et selskap de ønsket å tilhøre. Det jeg virkelig setter pris på, er at de samarbeider med lokalbefolkningen, som betyr at de også bidrar til lokalsamfunnet.

Sted: 34 River Street i Williamsburg, Brooklyn

Bryggerier i New York - Other Half Brewing

Rooftop-barer i New York

Hvis du kunne tenke deg en øl med en utsikt over New York finnes det en rekke bryggerier med en takterasse!

Greenpoint Beer and Ale

Greenpoint Beer and Ale ligger i Greenpoint i Brooklyn. Fra bryggeriets takterrasse, som har en vanntank i farget glass, kan du skue ut over Greenpoint. Dette bryggeriet er et sted der mange lokale henger, og du kan også låne et spill. Jeg liker veldig godt at ølene deres har morsomme navn!

Sted: 1150 Manhattan Avenue i Greenpoint, Brooklyn

Bryggerier i New York - Greenpoint Beer and Ale Bryggerier i New York - Rooftop Greenpoint Beer and Ale

Berry Park

Berry Park er egentlig ikke et bryggeri, men kan snarere betraktes som en ølhage. Her kan du drikke alle typer øl, som ofte serveres i krus. Du kan også se Manhattans skyline fra takterrassen. Det er et koselig sted om sommeren, men hvis været er dårlig, kan du også sitte inne, hvor det er en hyggelig atmosfære.

Sted: 4 Berry Street i Greenpoint, Brooklyn

Ølhager i New York

Ølhager (aka Biergarten) er veldig populære blant amerikanerne, og det finnes mange ølhager i New York. Det finnes en del med tysk tema, for eksempel pretzels og bratwurst. Ølhagene brygger ikke sitt eget øl, men serverer ofte øl fra lokale bryggerier.

Radegast Hall & Biergarten

Radegast Hall er en ølhage i Williamsburg som tilbyr et stort utvalg av forskjellige typer øl, ferskt fra fat eller skjenket fra flaske. Jeg kan varmt anbefale maten fra grillen. Det er ofte livemusikk, og mange lokale kommer hit i helgene eller etter jobb. Radegast Hall tilbyr alt du forventer av en biergarten: god atmosfære, deilig mat og mange forskjellige typer øl. Her er det noe for enhver ølelsker!

Sted: 113 North 3rd Street i Williamsburg, Brooklyn

Bryggerier i New York - Radegast Hall Biergarten

The Standard Biergarten

Standard Biergarten er en del av Standard Hotel og ligger rett under High Line Park. Her får du virkelig følelsen av å være i Tyskland et øyeblikk på grunn av de typiske trebenkene og maten som tilbys. Ølsortimentet er stort, og det samme er atmosfæren.

Sted: 848 Washington Street i Meatpacking District, Manhattan

Bryggerier i New York - The Standard Biergarten

Øltur i New York

Vil du oppleve mer av ølet og bryggeriene i New York? Da kan du bli med på Brooklyn Brewery and Beer Tour! Under denne turen besøker du viktige øl-steder sammen med en guide og lærer alt om bryggeprosessen.

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt