Swarovski i New York

Swarovski i New York

Swarovski i New York har en butikk på Fifth Avenue. Smykkekjedens flaggskipbutikk heter Swarovski on Fifth, og har to etasjer fulle av krystaller. I den fargerike butikken finner du ikke bare smykker, men også servise, skulpturer og andre dekorasjoner til hjemmet. I butikken i New York finner du blant annet en ikonisk baseballcap kledd i Swarovskikrystaller.

Contents

Swarovski i New York

Swarovski-butikken i New York er absolutt verdt et besøk, det er som å gå gjennom et lite museum! I underetasjen kan du beundre krystallene merket er kjent for gjennom miniatyrdioramaer. I tillegg finner du spesielle gjenstander fra samarbeidsprosjekter som Disney og Marvel, eller ta en titt i Creators Lab, hvor du kan finne limited edition-artikler. I tillegg kan du ta en titt på den aktuelle kolleksjonen.

Det fine med denne butikken er at du kan finne noe i alle prisklasser. Du kan kjøpe smykker for så lite som 100 dollar. Du finner butikken på Fifth Avenue; New Yorks mest berømte handlegate.

Adresse: 680 Fifth Avenue

Erics tips: «Selv om du ikke har tenkt å kjøpe noe, er det vel verdt å besøke Swarovski on Fifth! Her kan du beundre interiøret og hva som finnes i butikken.»

Swarovski i New York - Interiør Swarovski i New York - Smykker

Godt å kombinere

Du kan kombinere et besøk til Swaroski-butikken med andre attraskjoner. Du finner for eksempel butikken i nærheten av Rockefeller Center, som blant annet inneholder Radio City Music Hall og observasjonsdekket Top of the Rock. På denne ruten passerer du også St. Patrick’s Cathedral.

Hvis du vil besøke Swarovski on Fifth og utforske mer av område kan du prøve min vandrerute i Midtown. Under vandreturen spaserer du forbi både kjente, og ukjente steder.

Tiffany’s og Swarovski

Kun et få kvartal fra Swarovski on Fifth Avenue ligger Tiffany’s, et annet kjent smykkemerke fra New York. Som nevnt kan du også kjøpe smykker her, men det er noen forskjeller mellom butikkene. Ved Tiffany’s finner du for eksempel mere luksuriøse smykker som ofte ligger i en høyere prisklasse en Swarovski. I tillegg jobber Tiffany & Co. oftere med diamanter, mens Swarovski bruker krystaller.

Swarovski i New York - Ffith Avenue

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt