Wyndham Garden Chinatown Hotel i New York

Wyndham Garden Chinatown Hotel i New York

The Wyndham Garden Chinatown Hotel i New York er et luksuriøst hotell med en flott beliggenhet. Hvis du vil slappe av med stil i New York er dette hotellet for deg. Rommene er flotte men du kan også nyte en drink i lobby-baren, få med deg de siste nyhetene med en gratis avis eller trene i hotellets treningsstudio. Kort sagt gir dette hotellet god valuta for pengene.

Black Friday-tilbud: Spar minst 30 % på et opphold når som helst i 2023 ved å booke senest 1. desember 2022.

Moderne hotell

Wyndham Garden Chinatown er et moderne hotell med flott dekorerte rom. Det mest nevneverdige er at rommene er temmelig lydtette, og du kan nesten ikke høre noe støy fra trafikken. Sengene er ekstremt komfortable og rommene har også ergonomiske stoler, kaffemaskin og vannkoker i tillegg til en MP3-vekkerklokke. Dessuten har baderommene et flott design og er utstyrt med nyttige toalettsaker. Hotellets ansatte er vennlige og hjelpsomme og svarer gjerne på de spørsmålene du måtte ha.

Du kan benytte deg av Wi-Fi uten kostnader, noe som gjør hotellet perfekt for forretningsreisende. Hotellet tilbyr en kontinental frokost som består av grøt, toast og syltetøy, kaffe, juice og frukt. Men det er ikke frokosten som gjør at du bør velge dette hotellet, det er beliggenheten: Chinatown!

Beliggenhet

Opplev det livlige nabolaget Chinatown og, mens du er der, utforsk SoHo og Little Italy, som begge er i gangavstand! Mens du spaserer rundt vil du forstå hvorfor New York kalles for the melting pot.

Hotellet ligger på 93 Bowery, mellom subway-stasjonene Grand St. og Canal St. Her kan du ta B- eller D-linjen og komme deg til Midtown på mindre enn 10 minutter. Det er også mulig å dra til Brooklyn og Coney Island på de samme linjene.

Merk deg: Du mottar en kupong for frokost som kan utløses i spisesalen i underetasjen. Disse kupongene kan ikke brukes for romservice. Selv om frokosten er inkludert i hotellprisen, forventes det at du legger igjen tips. $2 for dagen er nok. Det er også forventet at du legger igjen tips hvis du oppbevarer baggasjen din her, og $1 per kolli er nok.

Bestill et rom på Wyndham Garden Chinatown på Hotels.com her
Bestill et rom på Wyndham Garden Chinatown på Booking.com her

Erics tips: Spør etter et rom med utsikt over Manhattan! Da får du også en fantastisk utsikt over byen ved siden av ditt luksuriøse hotellopphold.

Wyndham Hotel i NYC - Bygningen Wyndham Hotel i NYC - Baderom

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt