Å ta bilder i New York

Ta bilder i New York

Å ta bilder i New York er veldig enkelt, byen er full av gode fotomuligheter. Hvem vil ikke minne sin tur til den fantastiske byen New York med massevis av bilder? I smarttelefonens og sosiale mediers tidsalder har vi blitt vant med å ta bilder når som helst og hvor som helst. Når du er i New York er det et par ting du bør være obs på.

Offentlige steder

Det beste rådet for å ta bilder på et offentlig sted er å bruke sunn fornuft. Det er også høflig å spørre om tillatelse, særlig i teatre, konserthus, klubber og museer. Men du bør være forberedt på at din forespørsel kan få avslag.

Vær dessuten forsiktig med å ta bilder i restauranter. Det kan hende at de andre gjestene ikke setter pris på å være med på ditt bilde. Å ta bilder av måltidet ditt og publisere det på nett er ikke forbudt, men noen penere restauranter har begynt med å fraråde denne oppførselen.

Hvis du tar bilder i en butikk, vær forsiktig, for dette er vanligvis ikke satt pris på. Før du vet det står det en sikkerhetsvakt og puster deg nedover nakken. Ofte kan du se et skilt eller et klistremerke i butikken som forbyr enhver form for fotografering.

Viktigst av alt, ta hensyn når du tar bilder av folk i gatene. Noen newyorkere vil ikke at turister tar bilder av dem. Dessuten liker ikke de fleste foreldre det når fremmede tar bilder av barna deres.

Hvor kan du ta bilder i New York?

New Yorks fantastiske severdigheter er alltid kamera-klare. Dra til Central Park, Brooklyn Bridge, Times Square, Grand Central og Empire State Building så får du garantert noen blinkskudd.

Eller hva med å la en profesjonell fotograf ta bilder for deg? Endelig kan du og partneren din posere sammen i bildet! Ta en byvandring i New York med en personlig fotograf.

Bestill din byvandring med personlig fotograf her

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt


Søk etter billetter
fra
inntil
Søk etter billetter