Svømming i New York

Svømming i New York

Svømming i New York er en morsom aktivitet hvis du ønsker å unngå sommervarmen. Om sommeren kan det bli veldig varmt i Manhattan, så vær forberedt på dette hvis du planlegger å reise til byen i juli eller august. New York er en folksom by, full av bygninger og trafikk, og det kan virke som at air-condition er den eneste muligheten for å kjøle seg ned. Manhattan tilbyr ikke mange steder for svømming, men det er flere utendørsbassenger i andre deler av byen. Det finnes også mange andre aktiviteter og steder man kan dra til for å unnslippe varmebølgen, for ikke å glemme New Yorks flotte strender!

Strender i New York

Hvis du elsker å gå på stranden så har New York noen gode alternativer for å slappe av, sole deg, svømme eller nyte noen utendørs sommeraktiviteter.  Strendene i New York er normalt åpne avhengig av sesong, og høysesongen varer fra Memorial Day til Labor Day. I lavsesongen kan imidlertid enkelte strender ha begrensede fasiliteter eller begrenset tilgang. Her er mine tips til de beste strendene i New York:

Coney Island Beach

I Brooklyn finner du Coney Island: et flott sted som er best kjent for sin lange strand og store fornøyelsespark. Denne stranden er heller ikke veldig nærme Manhattan, så det beste alternativet for å komme seg hit er å reise med subwayen. Hvorfor ikke bli med på Pizza Tour til Brooklyn og Coney Island? I løpet av denne turen får du oppdage Brooklyn, smake på pizza og besøke Coney Island. Du kan bli værende på Coney Island så lenge du ønsker hvis du ikke har lyst til å dra tilbake til Manhattan like tidlig som resten av turgruppen.

Rockaway Beach

En annen strand i New York er Rockaway Beach på sørsiden av Queens. Den enkleste måten å komme seg hit er å ta Rockaway-ruten til NYC Ferry, så får du en fin også en fin båttur i samme slengen.

Dagstur til Hamptons

Tilbring en dag i The Hamptons og mingle med de rike og berømte. The Hamptons ligger ganske langt fra Manhattan og det vil ta en stund å komme seg dit med offentlig transport. Det er best å bestille en dagstur fra New York til The Hamptons i forveien, hvis du ønsker å besøke The Hamptons. I løpet av turen stopper du ved en av de offentlige strendene i The Hamptons.

Basseng i New York

Ser du etter svømmebasseng i New York finnes dette på flere hotell. Hvis du ikke er gjest ved disse hotellen kan du ikke benytte deg av bassenget, eller så må du betale en avgift. Ta i betraktning at de fleste av disse bassengene ikke er så dype så det kan hende det ikke er mulig svømme i dem. De er imidlertid veldig forfriskende i de varmere månedene i byen.

Svømming i New York - Basseng på hotell Svømming i New York - DreamWorks Water Park

Erics tips: «New York er ikke en by for bading. Hvis du reiser med barn kan du bestille et hotell med basseng. Eventuelt er strender i New York er godt alternativ for å kjøle seg ned.»

DreamWorks Water Park

For en dag med moro i vannet er DreamWorks Water Park på American Dream Mall plassen å være. Dette innendørs bassenget er det største i Nord America. Badeparken har rundt 15 vannsklier og et bølgebasseng. For småbarn er det roligere baner og et slott i vannet. Det er også kapsler du kan skytes gjennom, om du våger. Du kan enkelt ha det gøy her i timesvis, året rundt.

Spa i New York

Du finner også basseng ved QC NY Spa på Governors Island. Dette spaet har over tjue velværeopplevelser og to infinity-bassenger. Fra disse utendørsbassengene kan du nyte en fantastisk utsikt over Manhattan med en cocktail i hånden.

Vannsport i New York

Det finnes mange andre sommeraktiviteter som du kan gjøre i New York for å unngå varmen. Vær oppmerksom på at de fleste av aktivitetene listet nedenfor er sesongbestemte, så gå ikke glipp av de hvis du planlegger å besøke byen i løpet av sommeren!

Svømming i New York - Royalton Svømming i New York - Jetski

Kjøre jetski

Visste du at du kan kjøre jetski i New York? Mens du cruiser over bølgene i full fart kan du beundre utsikten over byen og de mange severdighetene som kan bli sett fra vannet. Du kommer til å kjøre forbi Frihetsgudinnen i en hastighet på nesten 90 km i timen! Denne aktiviteten begynner og slutter på Rockaway Beach. Etter opplevelsen på jetski har du muligheten til å nyte sommerværet på stranden.

Erics tips: «Jeg har selv testet jetski og synes virkelig at det er verdt det! Og ja, det går virkelig fort. Jeg ville ikke nølt et sekund med å gjøre det igjen.»

Kajakkpadling i New York

Hvis du elsker vannsport, men ikke liker full fart, så er kajakkpadling på Hudson-elven et godt alternativ. Du kan til og med bli med på en kajakktur selv hvis du aldri engang har sittet i en kajakk. Turen kombinerer sightseeing med fysisk aktivitet. Du får muligheten til å øve litt rundt bryggen før du følger etter guiden i retning av Hudson-elven.

Erics tips: «Reiser du med barn og ser etter en avkjølende aktivitet? Mange lekeplasser i New York tilbyr forskjellige vann-elementer som barn kan plaske rundt i. Ta for eksempel turen til Heckscher Playground i Central Park, men pass på at barna har på seg vanntette sko!»

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt