Å fly til New York fra Norge

Toll USA

Å fly til New York fra Norge trenger ikke være veldig dyrt, hvis du kan bestille i tide og unngå de travleste månedene kan du finne tur/returbilletter for så lite som 2600 kr, avhengig av hvor du reiser fra. Billetter kjøpt i siste liten er sjelden veldig billige, så prøv å booke minst 4–6 måneder i forveien hvis du kan. Hvis ikke anbefaler jeg at du ordner billetter minst 6 uker før du drar. Det er også viktig å være litt fleksibel med tanke på hvilke dager du vil reise, om du vil spare penger på flybilletter. Det er vanligvis billigere å fly på en mandag enn en søndag, eller en torsdag i stedet for en fredag. Du kan også spare penger på å fly tidlig om morgenen, midt i uken. Gjennomsnittlig reisetid fra Oslo til New York er omtrent åtte timer for direkteflyvninger, men vind og værforhold kan føre til at det tar lengre tid.

Contents

Å bestille fly til New York

Flere flyselskap tilbyr direkteflyvninger fra Norge til New York. Sjekk med din flyplass for mer spesifikk informasjon. Fra Oslo kan du fly direkte til New York, og er du ute i god tid kan du være heldig med prisen. For resten av landet kan en fortsatt få gode flytilbud om en flyr via Oslo.

Tips for å bestille billige flyreiser til New York

Det kan være lurt å unngå høysesongen dersom du vil bestille flybilletter til best mulig pris. I New York starter denne i mai, og prisene stiger frem til juli, som regnes som den dyreste måneden for å fly. Den siste delen av november og i hele desember pleier det å være mange besøkende i New York på grunn av Thanksgiving, jul og nyttårsaften, og prisene går dermed opp. Januar og februar er ikke uten grunn lavsesong i New York. Kulde og snø og en og annen snøstorm preger ofte været og kan også påvirke reisen din. Mars og oktober gir den beste valutaen for pengene med tanke på priser og temperatur i New York. Prøv å booke minst seks måneder før avreise. Klikk her for tips om når det er best å reise til New York.

Populære flyselskap som flyr fra Norge til New York

  • SAS
  • Icelandair
  • Finnair
  • KLM
  • Delta Air Lines
  • American Airlines
Erics tips: Et populært sted for mellomlanding er på Island. Les mine tips for å gjøre det beste ut av denne mellomlandingen, og kryss nok en destinasjon av bøttelisten din.

Transport til hotellet

Når du har landet, hvordan kommer du deg til hotellet? Her kan du finne god og detaljert informasjon om transport fra flyplassen til hotellet ditt på Manhattan, i Brooklyn, Queens, Bronx og New Jersey (og tilbake igjen).

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt