Ting å gjøre med uvaksinerte barn i New York

Ting å gjøre med uvaksinerte barn i New York

Å reise til New York med uvaksinerte barn er nå mulig. Barn fra 5 år trenger ikke å være fullvaksinert for innendørs bespisning og underholdning.

Informasjonen i dette blogginnlegget er ikke lenger aktuell.

Contents

Vaksinasjonskrav for barn

I mange land har ikke barn mellom 5 og 11 år blitt fullvaksinert (enda), som kan gjøre det litt utfordrende å reise til New York med barn. Barn fra 5 år er nødt til å være fullvaksinert i New York. Uten å havne i en diskusjon rundt vaksinering ønsker jeg å gi deg noen tips for å ha det gøy med uvaksinerte barn.

Hvis du har bestilt en tur til New York og fortsatt vurderer å reise, er dette innlegget for deg. Husk at restriksjoner kan endres.

Tips for aktiviter med uvaksinerte barn

Bespisning i New York

Når du reiser til New York med barn som ikke er fullvaksinert (enda) kan du ikke spise inne i en restaurant. Du er alltid nødt til å fremvise et vaksinasjonsbevis. Dersom du ser på hvilke muligheter du har, kan familien fremdeles nyte typisk Amerikansk mat.

Utendørs bespisning

Under pandemien har de fleste restauranter i Manhattan nå et alternativ for å spise utendørs. På gatene finner du igloer og drivhus, hvor de fleste har varme. Newyorkere gjør alt for å skape en hyggelig matopplevelse. For å spise ute trenger du ikke å være vaksinert, så du fortsatt kan nyte en deilig og hyggelig middag.

Ting å gjøre med uvaksinerte barn i New York - Stone Street Ting å gjøre med uvaksinerte barn i New York - utendørs bespisning

På hotellet

Du kan også hoppe i senga sette på en film og bestille en pizza! Det er en rekke leveringsalternativer å bestille til hotellet ditt. Du kan også bestille «takeaway» å ta med dette til hotellrommet.

Bli vaksinert i New York

Noen foreldre har spurt meg om de kan vaksinere barna sine i New York. Jeg er ikke den rette personen å spørre. Som far til to unge gutter, er jeg ikke i mot vaksinering, men jeg er heller ingen lege. Dersom du vurderer dette, vennligst kontakt din fastlege.

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt