New York på 6 dager: reiseplan

New York på 6 dager - reiseplan

Når du bruker min reiseplanlegger for 6 dager i New York, trenger du ikke tenke over hva du skal finne på hver eneste dag du er i byen. Bruker du mitt eksempel for ditt første eller andre besøk i New York, ser du nøyaktig hvilke attraksjoner som kan kombineres på samme dag. Ta en tur med en hop-on-hop-off-buss, besøk Times Square og Central Park eller spaser over Brooklyn Bridge! Du kan bruke mitt eksempel som et utgangspunkt for å organisere turen din, så er du sikker på at du ikke går glipp av noe.

Erics tips: Jeg vil anbefale at du skaffer deg et rabattkort for New York. Nesten alle de største attraksjonene er inkludert her. Du ender også opp med å spare massevis av penger, sammenlignet med å kjøpe individuelle billetter. New York Sightseeing Flex Pass er et godt valg for et opphold på 6 dager. Bruk den til å komme inn på attraksjoner uten å betale noe ekstra på stedet.

Reiseplanlegger for 6 dager i New York

Var denne artikkelen hjelpsom? Anbefal den ved å gi meg en vurdering:

Ved å fortsette å bruke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler (“cookies”) og personvernserklæringen. Les mer her.

Abonner på nyhetsbrevet mitt